Nikoleta M.

Mgr. Nikoleta M.

Odpovedá do 29 hodín, na 90% správ
90% 29 hod
Prijíma študentov

Nikoleta M.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som pedagogička, prekladateľka a lektorka jazykov, doučujem a vyučujem nemecký a arabský jazyk všetky vekové kategórie. Špecializujem sa na jazykovú online výuku, mám odučených cez 6000 hodín a 7 rokov si tvorím vlastné výukové materiály. Pôsobila som vo firmách, na školách a prešla som aj mnohými školeniami, konferenciami a zahraničnými pobytmi. Naučím Vás skutočnú praktickú nemčinu a arabčinu, ktorou sa v zahraničí dohovoríte.

Učím cez Skype, Zoom, Teams alebo Messenger. Viac referencií mojich študentov a klientov na výuku so mnou rada zašlem v správe.

Cena za lekciu:

1-7 predplatených hodín 20 €/60 min.

8-14 predplatených hodín 19 €/60 min.

15-19 predplatených hodín 18 €/60 min.

20 a viac predplatených hodín 17 €/60 min.

Napíšte mi správu. Zavoláme si a rozprávame sa o vašich predstavách, očakávaniach ale aj obavách. Každý sa učí inak. Poďme nájsť spôsob, ktorý bude vyhovovať Vám!

Pre rýchlejšiu komunikáciu mi môžete napísať rovno na email: nikolmanduchova(zavináč)gmail.com

Teším sa na pokroky, ktoré spolu urobíme! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Peter M.

Peter M.

Neoverená referencia

Nemcina ma vzdy bavila a z osobnych dovodov som sa v nej chcel systematicky zlepsovat, avsak lektori, ci jazykove skoly, u ktorych som vyuku absolvoval sa od tradicnej vyuky nicim nelisili, total nuda, dostal som knihu a ideme lekciu po lekcii, na odporucanie kamosky som sa ozval skrz vyuky Nikol a zazil som tie naj hodiny, uplne inovativne metody, sposob vyuky, pristup k studentovi, fakt bomba, plne odporucam!

Marcela Š.

Marcela Š.

Neoverená referencia

Vdaka Nikol som uspesne urobila Goethe certifikat - uroven C1, ktory som akutne potrebovala skrz prace, nasledne ma perfektne pripravila na pracovny pohovor a bola som prijata na tpp do rakuskej firmy, also vielen lieben Dank :) tvoj pristup k vyucbe a celkovo k studentovi je fenomenalny :)

Marcela Š.

Marcela Š.

Neoverená referencia

Chceme sa poďakovať slečne lektorke, náš syn úspešne zmaturoval zo slovenského aj nemeckého jazyka, pričom mu všetci učitelia v škole tvrdili, že tu maturitu určite nedá. Máme obrovskú radosť a ďakujeme za systematické vedenie počas niekoľkých mesiacov.

Nikola H.

Nikola H.

Neoverená referencia

Doučovanie s Nikoletou odporúčam každému, kto sa chce zdokonaliť alebo od základov naučiť nemecký jazyk. Hodiny sú veľmi príjemné a zábavné s využitím rôznych techník a materiálov. Jej priateľský prístup Vám rozviaže jazyk a nebudete sa obávať nepríjemnej spätnej odozvy. Aj tú najnáročnejšiu gramatiku Vám vysvetlí veľmi jednoducho a zrozumiteľne. Týmto sa chcem Nikolete poďakovať za výrazný posun vpred a zároveň za pomoc pri odstránení strachu z rozprávania.

Erika T.

Erika T.

Neoverená referencia

Keď som mala ísť prvýkrát na Nemčinu veľmi som sa bála akého budem mať lektora, či mi to pôjde atď. Keď som zbadala moju lektorku Nikol hneď som vedela že bude veľmi milá, teraz k Nikol chodím už 1 rok na nemčinu a nikdy by som nelutovala ani nikdy nebudem že ma Nikol učí. Je to najlepší človek na svete, ktorý ma toho veľmi veľa naučil. A na Nikol mám veľmi rada to že do učenia má nenúti ale učím sa to tak že ma to baví a nikdy sa neviem dočkať kedy budeme mať spolu ďalšiu hodinu

Fotky a certifikáty