Stanislava S.

Stanislava S.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Prijíma študentov

Stanislava S.

Prijíma študentov

Rozvoj (nielen) matematického myslenia

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň,

Výuke sa venujem dvadsiaty rok. Mám bakalára z matematiky, študovala som aj kognitívnu vedu, kde som sa zaoberala výučbou zlomkov. Učila som v škole, viedla krúžky a pomáhala pri organizácii medzinárodných matematických súťaží. Môžem sa venovať aj študentom, ktorí idú podľa anglického alebo nemeckého programu.

Ponúkam prvú hodinu skúšobnú, tam si ujasníme, či sa naše predstavy dajú zladiť. Cena dohodou, v závislosti od frekvencie, počtu hodín za sedenie, lokality, dĺžky prípravy a Vašich možností, v blízkosti zadaného rozpätia; som však ochotná robiť aj výnimky, hlavne pri výbornej spolupráci.

Teším sa na Vaše správy.

Stanislava

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Rastislav P.

Rastislav P.

Neoverená referencia

Doučovanie so Stankou si nedokážem dostatočne vynachváliť. Jej kompletne iný prístup k učeniu ako takému mi zmenil pohľad na matematiku a štúdium vo všeobecnosti. Aktívne sa venovala presne tým oblastiam, v ktorých som zaostával a pracovala so mnou tak, aby som na riešienie prišiel sám, bez nutnosti memorovania. Za mňa jednoznačne najlepšia skúsenosť s učiteľom vôbec.

Ark D.

Ark D.

Neoverená referencia

Stanislava helped me catch up with the IB maths HL course and pretty much was the force that enabled me to graduate. Stana really knows her maths and is very flexible in her approach. I highly recommend her services!

Adriana D.

Adriana D.

Neoverená referencia

Stanka je veľmi zodpovedná, snaživá a spoľahlivá osoba. Moju dcéru doučovala 2 roky matematiku,pričom cieľom bolo obohatenie a prehĺbenie jej matematických poznatkov získavaných počas vyučovania na prvom stupni ZŠ. Zameriavala sa teda hlavne na riešenie problematickejších a náročnejších úloh. Stanka neučí mechanicky počítať, ale pri vyučovaní aplikuje rôzne pomôcky, čím dokáže dieťa nielen zaujať, ale aj rozvíjať jeho logické myslenie a predstavivosť. Stanku môžem len a len odporučiť.

Maria T.

Maria T.

Neoverená referencia

Pani Stanislava je výborná doučovatelka.Mali sme ozaj veľké problémy s dcérou ohľadom Matematiky vystriedali sme veľa doučovatelov ale až Pani Stanka bola tá ktorá nám pomohla.Môžem iba vrelo odporučiť.

Adrian S.

Adrian S.

Neoverená referencia

Stanislava ma doučovala matematiku necelé dva mesiace a za ten čas ma bola schopná naučiť celý stredoškolskú štatistiku,calculus a prejsť až na vysokoškolskú úroveň týchto učív, od základných derivácii až po diferenciálne rovnice. Je veľmi spoľahlivá, pripravuje sa na hodiny a efektívne mi vedela všetko úplne od základu vysvetliť. Jej najlepšiu vlastnosťou je podľa mňa to, že si vie všimnúť kde v základných vedomostiach má študent medzery, čo výrazne dopomáha k lepšiemu pochopeniu matiky vo všeobecnosti.Dôležitá pre mňa bola tiež jej časová flexibilita a prispôsobivosť, čo mi umožnilo sa naučiť všetko čo som potreboval za krátky čas.