Anna M.

Anna M.

Odpovedá do 5 hodín, na 80% správ
80% 5 hod
Prijíma študentov

Anna M.

Prijíma študentov

Japončina online s banzai.sk!

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

こんにちは!にほんごではなしませんか。
Dobrý deň, nepohovoríme si po japonsky?

Chystáte na výlet do Japonska a potrebujete vedieť základné frázy?
Radi by ste sa naučili japončinu do hĺbky? Máte radi japonskú kultúru alebo anime?
Napíšte mi! :)

Vyštudovala som japončinu a medzikultúrnu komunikáciu na Univerzite Komenského v Bratislave.Z toho rok som strávila na výmennom pobyte na univerzite Ferris v Jokohame. Mám najvyšší uznávaný certifikát z japonského jazyka, JLPT Level 1 a skúsenosti s učením na jazykových školách či súkromne. Okrem toho tlmočím a prekladám z tohto zaujímavého jazyka. S Japoncami pracujem už 10 rokov.

Už sa na Vás teším.


Typy lekcií

japončína pre začiatočníkov

15 € / 60 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Tomas K.

Tomas K.

Neoverená referencia

Anička má bohaté znalosti japonského jazyka s ktorými sa so mnou rada pravidelne delila. Hodiny prebiehali na jednej strane veľmi profesionálnou, ale na druhej zábavnou formou a vďaka tomu som bol schopný rýchlo napredovať. Vždy som mal prístup k množstvu učebných materiálov a keď som niečo potreboval bola mi Anička k dispozícii aj nad rámec dohodnutých hodín. Doporučujem každému kto potrebujem pomoc k dosiahnutiu svojich cieľov. Anička RULES!!! ありがとうございます

Ján L.

Ján L.

Neoverená referencia

Písal som Aničke veľmi konkrétnu požiadavku ohľadom učenia sa japončiny a schopila sa jej bravúrne. Je s ňou veľká zábava pomimo toho že vás vie naozaj naučiť to čo potrebujete. Nezáleží z akého dôvodu sa chcete alebo potrebujete naučiť japončinu, ak ste odhodlaní tak Anička vám určite dopomôže k výsledkom :)

Ľudmila K.

Ľudmila K.

Neoverená referencia

Aničku som kontaktovala ohľadom dovysvetlenia neakých gramatických vecí na certifikát JLPT-N5. Veľmi mi pomohla, nielen s gramatickými vecami ale aj s využitím japončiny v praxi. Spokojnosť veľká, takže spolu pokračujeme aj ďalej na N4. Vrelo odporúčam! :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Anna M.

Japončina - vetná skladba

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať na vetnú skladbu v japončine, pretože sa v tom trochu strácam. Napríklad veta: Watashi wa isu ni suwaru. sa mi mýli v tom, že sloveso suwaru je až na konci a podstatné meno isu je v strede zatiaľ čo v slovenčine a ďaľších jazykoch je na konci. Ďakujem Vám…