Daniela F.

Daniela F.

Odpovedá do 10 hodín, na 70% správ
70% 10 hod
Prijíma študentov

Daniela F.

Prijíma študentov

Angličtina a francúzština v malíčku

  • 35 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Doučujem angličtinu a francúzštinu. Ukončila som bakalára z anglického a francúzskeho jazyka na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici, kde som strávila štúdijny pobyt v Paríži. Počas školy som aj viackrát robila aupairku v zahraničí; a to v Írsku, Anglicku, Švajčiarsku a Francúzsku.

Na hodinách pristupujem ku svojim študentom s rešpektom a obrovskou trpezlivosťou.

Mojimi doučovaniami si prešli desiatky študentov. Dospelí, deti na základnej škole, na strednej škole, ale aj deti od 3 rokov.

Angličtinu som učila ako lektor v BB v súkromnej škôlke Jahôdka a teraz ju učím v lesnej škôlke Cestička. Okrem toho si robím kurz - Sebavedomý lektor detskej angličtiny, kde sa učím ako vzdelávať najmenších, nielen naživo alebo online (pomocou pohybových hier, zábavných aktivít, flashcards napr.).

Doučujem osobne, ale aj cez skype.
Verím, že moje doučovania sú obohacujúce pre obidve strany.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Lucia L.

Lucia L.

Neoverená referencia

Daniela je veľmi dobrá učiteľka. Učí dcéru francúzštinu. Idú dobrým tempom, je trpezlivá, profesionálna, vieme sa vždy operatívne dohodnúť na termíne, ak niektorá zo strán nemôže. Určite odporúčam.

Veronika B.

Veronika B.

Neoverená referencia

Daniela je veľmi dobra učiteľka. Na hodiny sa pripravovala svedomito a vždy sme šli mojim tempom. Trpezlivo dokola a dokola ako som potrebovala opakovala látku Kim mi to nebolo jasne. Bola som veľmi spokojná. Držím palce ostatným studentom

Miriam O.

Miriam O.

Neoverená referencia

S vyučbou angličtiny som veľmi spokojná. Danielka sa prispôsobí požiadavkám študenta a popri konverzáciách vie dobre vysvetliť gramatiku. Určite odporúčam 😉

Fotky a certifikáty