Matus T.

Matus T.

Odpovedá do 13 hodín, na 100% správ
100% 13 hod
Prijíma študentov

Matus T.

Prijíma študentov

Určite sa dohodneme :)

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Volám sa Matúš, mám 38 rokov. Anglickému jazyku sa venujem 20 rokov. Medzi moje záľuby patrí cestovanie a spoznávanie nových ľudí. Vyštudoval som medzinárodne vzťahy a diplomaciu a zaujímam sa o globálne diane a rád sa bavím o spoločenských témach. Pracujem na pozíci, kde som v kontakte s európskymi inštitúciami a preto rád rozviniem každú debatu v tomto smere. Mám dlhoročné skúsenosti s doučovaním hlavne žiakov ZŠ a SŠ. Medzi moje najväčšie hobby patrí cestovanie, kde využívam komunikáciu hlavne v AJ. Doučím základy, mierne pokročilých, komunikáciu. Pripravím na pohovor do práce. Som priateľský, komunikatívny a otvorený každej spolupráci. Doučujem väčšinou poobede a večer. Deti, ale aj dospelých. Budem rád, ak sa mi ozvete a pomôžem Vám zlepšiť si svoje jazykové schopnosti. Určite si nájdeme spoločnú cestu a doučovanie bude pre Vás zábava. Teším sa na spoluprácu :) .

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Radka K.

Radka K.

Neoverená referencia

Matus doucuje mojho 10 rocneho syna anglictinu. Syn si ho velmi oblubil a na hodiny s Matusom sa vzdy tesi. Matus je priatelsky, komunikativny, spolahlivy a na hodiny vzdy pripraveny. Ako doucovatela ho mozem len odporucat.

Adela K.

Adela K.

Neoverená referencia

Prvá hodina sa niesla v priateľskom duchu, čiže som nemala žiadnu trému. Komunikácia v anglickom jazyku tým bola pre mňa oveľa jednoduchšia. Matúš bol dôsledný a pripravený, so záujmom, čo by som chcela vedieť a precvičiť ďalšie hodiny. Určite ho odporúčam ako doučovateľa pre dospelých aj pre deti.