Anna Č.

Anna Č.

Odpovedá do 9 hodín, na 100% správ
100% 9 hod

Anna Č.

Doučovanie hovorovej aj profesionálnej obchodnej angličtiny jednoducho a zrozumiteľne

Cena Od 13 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som študentkou VIA University College v Dánsku. V anglickom jazyku som na úrovni C1 a rozprávam plynule. Vzhľadom na štúdium mám výborné skúsenosti s písaním motivačných listov, referátov či školských zadaní. Doučím všetky úrovne angličtiny, rovnako viem pomôcť s prípravou na maturitu, certifikáty, pohovory, pobyt v zahraničí aj podľa záujmu. Doučujem efektívne konverzáciami, v pohodovej atmosfére cez Skype, s cieľom naučiť sa v danom jazyku rozmýšľať a komunikovať bez strachu, sebaisto. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Juraj G.

Juraj G.

Neoverená referencia

Anička je super učiteľka ktorá pripravuje kvalitné prezentácie. Nase hodiny priebehaju v priateľskom duchu. Hodiny su zaujímave a maju hlavu aj pätu. Vždy si zopakujeme starú tému preberieme niečo nové ťažšie :) no zároveň prejdeme aj zaujímave no veľmi prakticke otázoky. Na Aničke sa mi veľmi páči ze vie veľmi dobre prispôsobiť hodinu jednotlivcovi a prípravi sa na hodinu. Nase hodiny suvvedené moderné a vyzera tak ako by to malo v 21 storočíi aj fungovať :) PS: aby táto recenzia nevyzerala prilis super varujem všetkých aby po 30x nevyslovoli slovo millstone zle 😁 podla môjho subjektívneho odhadu sa uz tam lamala jej trpezlivosť 😁

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne :) Práveže som sa celkom bavila, a predsa len si sa to ku koncu naučil správne :)

Natália P.

Natália P.

Neoverená referencia

Lekcie angličtiny s Aničkou odporúčam! Je milá, šikovná, flexibilná s profesionálnym prístupom. Na hodiny je skvelo pripravená. Vytvára úžasné prezentácie. Vysvetľuje jasne a stručne. Cítite sa s ňou veľmi príjemne a vôbec sa nemusíte báť.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem :)