Miroslava A.

Miroslava A.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Prijíma študentov

Miroslava A.

Prijíma študentov

Príprava na ústne maturity, lekcie japončiny, a konverzácie v Bratislave aj online

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Hey guys! 皆さん、こんにちは!
Som absolventka anglistiky a japanistiky Masarykovej univerzity a absolventka Viedenskej univerzity v odbore anglický jazyk a lingvistika. Získala som medzinárodne uznávaný certifikát výučby anglického jazyka (TEFL), z japonskeho jazyka mám certifikát level N2.S doučovaním angličtiny som začala na výmennom pobyte v Japonsku, kde som viedla rôzne súkromné skupiny, či už dôchodcov, malé deti a tínedžerov, so zameraním na konverzácie aj gramatiku. Okrem toho som pôsobila v jazykových školách. Moje hodiny angličtiny sú zamerané predovšetkým na komunikáciu, žiadne "drvenie sa" poučiek ;) Momentálne hľadám motivovaných študentov, ktorí by sa chceli pripraviť na maturity v anglickom jazyku.
A pre nadšencov anime a samozrejme aj vyznávačov japonskej kultúry ponúkam možnosť naučiť sa aj tento jazyk- základnú gramatiku, znaky a samozrejme konverzácie. ;)
Doučovanie momentálne s ohľadom na súčasnú situáciu realizujem len online, avšak aj pred toutou krízou to bola moja preferovaná forma doučovania. Je možné aj doučovanie vo dvojici/ trojici. V prípade predplatenia väčšieho počtu hodín je možná zľava. Pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať!
Teším sa na Vás,
Mirka Argajova

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min
Japoncina

30 € / 60 min

Referencie (19)

+ Pridať referenciu
Jakub K.

Jakub K.

Neoverená referencia

Velmi dobrý prístup

Deleted-9101ad D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Hodiny s Mirkou sú úžasné a prispôsobené môjmu tempu učenia :) Všetky podklady má vždy pohotovo pripravené a pokiaľ mám nejaké otázky, všetko ochotne a trpezlivo so mnou rozoberie a vysvetlí. Okrem jazyka sa dokonca dozviem aj niečo z histórie a kultúry Japonska a pokiaľ sa rozhodnete pre testy JLPT, Mirka vás na ne ochotne pripraví :)

Eva Š.

Eva Š.

Neoverená referencia

Mirke som sa zahlásila na hodiny japončiny a je to to najlepšie, čo som mohla spraviť. Je to úžasná učiteľka. Vysvetlí, nechá ma rozmýšľať, potrápiť sa, napovie, zadá domáce úlohy :D - jednoducho všetko, čo mi pomáha neustále sa zlepšovať v jazyku. Jej komunikatívna a veselá povaha spolu s jej historkami o Japonsku sú na hodinách na nezaplatenie. Okrem toho má neuveriteľný prehľad o všetkých japonských udalostiach a súťažiach, do ktorých ma vie veľmi dobre nakopnúť😊(aj vďaka nej som vyhrala súťaž v japonskom prednese 😉). Vrelo odporúčam všetkým!! 😊

Daniel K.

Daniel K.

Neoverená referencia

S Mirkou je radosť učiť sa japončinu, na každú hodinu má pripravené materiály a na hodinách sa snaží čo najviac komunikovať a vysvetliť preberanú tému čo najefektívnejšie. Odporúčam každému, kto váha či začať s japončinou, Mirka vás presvedčí že učenie japončiny môže byť aj zábavné :) odporúčam!

Filip K.

Filip K.

Neoverená referencia

S Mirkou som uplne spokojny, vysvetlila co som potreboval a pripravila ma na skusku. Uci velmi efektivne a odporucujem kazdemu.

Fotky a certifikáty