Albert L.

Albert L.

Odpovedá do 12 hodín, na 100% správ
100% 12 hod

Albert L.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Som učiteľom slovenského jazyka a literatúry a dejepisu, štúdium som absolvoval na Univerzite Komenského v Bratislave. Aktuálne si robím doktorát z literárnej vedy.
Doučovaniu slovenského jazyka sa venujem už niekoľko rokov. Doučoval som rôzne vekové kategórie - od najmenších po dospelých. Pripravoval som študentov na 5/8-ročné gymnázia, monitor, maturitu či reparáty s úspešnosťou.
Pri výučbe používam moderné inovatívne metódy efektívneho učenia ako sú myšlienkové mapy, obrazové pomôcky a hlavne humor.
Popri výučbe slovenčiny sa špecializujem aj na: rozvíjanie komunikačnej gramotnosti, rétoriku, kritické myslenie, teóriu argumentácie a etiketu.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Marián S.

Marián S.

Neoverená referencia

Veľmi profesionálny ,odborný a priateľský prístup Alberta počas niekoľkých mesiacov doučovania. Syn sa počas hodín výuky slovenčiny cítil veľmi príjemne a získal potrebné vedomosti a znalosti.Na doučovanie sa tešil.Syn úspešne spravil prijímačky a bol prijatý na osemročné gymnázium. Alberta môžeme len vrelo odporúčať. Ďakujeme. 27.5.2019 Marián

Andrea W.

Andrea W.

Neoverená referencia

Albert je veľmi vzdelaný,priateľský,flexibilný,zodpovedný,ochotný.Je sním vynikajúca komunikácia.Vrelo odporúčam doučovanie sním,lebo je to pán doučovateľ.Doučuje môjho syna 9-taka na ZŠ a čo dokázal od minulého roka septembra sním je úplny zázrak vzhľadom nato,že syn nevedel základné veci samohlásky,spoluhlásky teda bol jeho najtažší prípad..ale vďaka Albertovi a jeho prístupu syn spravil monitor na 73% čo bolo neuveriteľné.Veľká vďaka pán Albert boli ste dobrá voľba pre nás a určite v budúcnosti ak by sme potrebovali pomôcť voľba by padla vždy na vás.

Eva T.

Eva T.

Neoverená referencia

Albert má zodpovedný prístup k príprave na hodinu ako aj k výučbe samotnej. Je veľmi dobre vzdelaný, priateľský,flexibilný, zaujíma sa o progres svojho žiaka. Môžeme ho jednoznačne odporučiť. Rodičia 15 ročného žiaka, ktorého doučoval SJ na monitor.

Veronika P.

Veronika P.

Neoverená referencia

Príjemný mladý muž, ktorý sa dôkladne pripravuje na každú hodinu s dcérou podľa toho, ako treba. Dobrý prístup, učenie a vysvetľovanie inovatívnymi metódami.