Viera R.

Viera R.

Odpovedá do 22 hodín, na 100% správ
100% 22 hod
Prijíma študentov

Viera R.

Prijíma študentov

Doucovanie matematiky

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som učiteľka matematiky s dlhoročnou praxou, Doučujem žiakov všetkých ročníkov základnej školy, pripravím na testovanie 9 a prijímacie pohovory na stredné školy. Viem pomôcť aj študentov stredných škôl.Spolu to určite zvládneme. Cenovo zaujímavá ponuka., nakoľko ide o individuálne doučovanie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Michaela P.

Michaela P.

Neoverená referencia

Pani učiteľku vrelo odporúčam, je veľmi milá a ústretová. Syn sa vždy teší na doučovanie, veľmi dobré vie vysvetliť učivo. Vidím veľké zlepšenie u syna v matematike. Vrelo odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne, potešilo ma.

Tatiana M.

Tatiana M.

Neoverená referencia

Konecne sme nasli doucovatelku, ktorej praca prinasa vysledky v podobe lepsich znamok,ale co je hlavne, dcera sa na doucovanie tesi a nema strach ani z hodin v skole. Dokonca je poradcom pre kamaratov. Dakujeme a urcite odporucame.

Tatiana Č.

Tatiana Č.

Neoverená referencia

Z pomoci pani ucitelky sme doslova nadseni, Okrem odbornych schopnosti a vedomosti nas milo prekvapila aj naozaj velmi zodpovednou pripravou, nad ramec dohodnuteho, ochotou prisposobit sa nam casom, vlastnou pripravou doma a nasmerovanim dcery aj nas, rodicov. Dcerka vravela od prvej hodiny, ze pani ucitelke a ucivu rozumie velmi dobre, chvali si ju dodnes. Za nas velke DAKUJEME este raz, s cistym svedomim mozeme pani ucitelku odporucat.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Viera R.

Pomer

Ahojte, tak ešte jedna otázka na pomer: Keď jedna kružnica má polomer 10 a druhá 14, znamená to, že pomer polomerov je 1:1,4?