Vjera N.

Mgr. Vjera N.

Odpovedá do 2 hodín, na 80% správ
80% 2 hod

Vjera N.

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som učiteľkou na Strednej priemyselnej škole stavebnej v Nitre. Mám dlhoročné skúsenosti s doučovaním a prax v učení. Rada Vás doučím a pomôžem pochopiť učivo. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Katarína S.

Katarína S.

Neoverená referencia

Pani učiteľku Vieru odporúčam, skvele vysvetlila problematiku, ktorej som nerozumela. Ďakujem.

Lenka B.

Lenka B.

Neoverená referencia

Pani Vjeru odporúčam 👍... Je to skvela doučovateľka, pomohla mi s so zadaniami z deskriptivy a z metód zobrazovania. Vďaka nej som učivu pochopila a spravila skúšky na prvý pokus.

Erika D.

Erika D.

Neoverená referencia

Pani učiteľku odporúčam všetkými desiatimi. Potrebovala som pomôcť v krátkom čase, reagovala rýchlo, vysvetlila super a skúška spravená na 1x :)

Filip Č.

Filip Č.

Neoverená referencia

Super doučovanie, skúšku z geometrie som urobil ľavou zadnou.

Erik B.

Erik B.

Neoverená referencia

Pani Vjera mi pomohla s deskriptivnou geometriou na skúšku , profesionálne vysvetlenie učiva ako aj trpezlivosť čiže odporúčam.

Zodpovedané otázky (6)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Vjera N.

Zobrazenie viditeľnosti

Dobrý deň prajem. Mám problém dokončiť toto zadanie z predmetu metódy zobrazovania. Ak je tu niekto, kto mi so zadaním bude vedieť pomôcť som mu vopred veľmi vďačná. Ide o zostrojenie záseku v MP a zobrazenie viditeľnosti.

Vjera N.

Zobrazenie viditeľnosti

Dobrý deň prajem, prosím Vás o pomoc, ak by niekto vedel, so zobrazením viditeľnosti v tomto zadaní (metódy zobrazovania - priesek v MP). Vopred ďakujem za každú odpoveď. :)

Vjera N.

Kótované premietanie

Dobrý deň potrebovala by som pomôcť s príkladom z kotovaného premietanie za odpoveď vopred ďakujem. V kótovanom premietaní zobrazte rotačný valec, ktorého podstava je kruh v rovine Ro[-5,4,4] stred podstavy S [4,3,?]. Polomer podstavy je 5 jednotky a výška valca je 10 jednotiek.

Vjera N.

Kotované premietanie

V KP zobrazte pravidelný 6-boký hranol, ktorého podstava je pravidelný 6-uholník v rovine ρ = (-5; 4; 4) so stredom podstavy S = [4; 3; 0] a vrcholom podstavy A = [3;0;?]. Výška hranola je 10j. Ďakujem za pomoc

Vjera N.

Osová kolineácia

V danej OK (o,S,u) zostrojte obraz dvoch dotýkajúc sa kružníc a ich dotykajúcich štvorcov, ak jedna sa dotýka u (úbežnice). o - Os S - Stred u - úbežnica