Jana C.

Jana C.

Odpovedá v priemere do 48 hodín.
48 hod+

Jana C.

Preferované časy: večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Pôsobila som ako učiteľ na obchodnej akadémii, lektor aj doučovateľ podvojného účtovníctva. Zároveň mám dlhoročné skúsenosti z viacerých učtovných firiem, pričom v jednej aj aktuálne pôsobím ako senior účtovník. Naučím základy, pripravím na maturitné skúšky, alebo na skúšky z účtovníctva na univerzitách, vysokých školách. Som trpezlivá, vysvetľujem jednoducho, zrozumiteľne. Cena hodiny závisí od individuálneho alebo skupinového doučovania. Možnosť doučovania cez videohovor.

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Simona M.

Simona M.

Neoverená referencia

Pani Janka = profesionálny prístup, stále ochotná pomôcť a nasmerovať študenta, príjemné a priateľské vystupovanie. Pani Janku som kontaktovala kvôli mojej blížiacej sa maturite z účtovníctva. Po 3 rokoch na obchodnej akadémii som k nej prišla s tým, že som toho moc vela nevedela. Vďaka pani Janke sa môj prospech otočil o 360 stupňov. Kedysi som k účtovníctvu nemala žiaden vzťah ale ukázala mi že to nemusí byť iba hodina trápenia a nudy

Martina T.

Martina T.

Neoverená referencia

Som študentkou Ekonomickej univerzity v Bratislave, na strednú školu som chodila na gymnázium, a preto som o účtovníctve vôbec nič netušila. Už po pár hodinách s pani Jankou som však dostala veľmi dobré základy. Vďaka jej prístupu a schopnosti vysvetľovať som všetko rýchlo pochopila a účtovníctvo ma začalo aj oveľa viac baviť. Pani Janka je milá, trpezlivá, vysvetľuje zrozumiteľne a hodiny s ňou mám veľmi rada. Jednoznačne odporúčam každému!

A G.

A G.

Neoverená referencia

O účtovníctve som moc nevedel a na prednáškach som úplne zaostával. Pani Janka ako skúsená lektorka okamžite vedela že potrebujem úplne začiatky účtovníctva a až potom sme mohli plynule prechádzať na zložitejšie učivo. Už po pár hodinách som vedel že bez Jankinej úžasnej odbornej pomoci by som ročník len ťažko dokončil a vyhľadanie pomoci bola dobrá voľba. Pani Janku ako lektorku odporúčam úplnému začiatočníkovi ale aj pokročilejšiemu študentovi pre profesionálny ale aj ľudský prístup.

Miriama M.

Miriama M.

Neoverená referencia

Vybrala som p. Janku základe veľmi dobrých recenzii a môžem len potvrdiť je veľmi milá, keď je niečo nejasné zopakuje aj viac krát. Tým že robila aj ako učiteľka vie presne ako to má vysvetliť aby to bolo zrozumiteľné. Takže ak máte problémy z účtovníctvom tak určite odporúčam :)

Martin P.

Martin P.

Neoverená referencia

Janku som oslovil kvôli príprave na skúšku z účtovníctva. Hodiny prispôsobila presne podľa mojich požiadaviek. Má naozaj trpezlivý prístup a vďaka praktickým skúsenostiam ma pripravila na skúšky rýchlejšie, ako som očakával. Janka je príkladom, aké je dôležité byť nielen dobrým odborníkom, ale vedieť účtovníctvo aj zrozumiteľne vysvetliť. Ďakujem!