Eva M.

RNDr. Eva M. PhD.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod

Eva M.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie

Popis

Z rodinných dôvodov doučujem len do konca novembra 2017. Ďakujem za pochopenie...

Odborná asistentka na PF UPJŠ, teraz na rodičovskej dovolenke sa s Vami rada stretne pri matematike. Učila som osem rokov na Prírodovedeckej fakulte UPJŠ a aj v zahraničí. Teraz učím doma svoje deti a doučujem matematiku študentov VŠ a SŠ.

Pri doučovaní sa riadim zásadami:
1. Dôkladná príprava z mojej strany na konkrétne problémy študenta.
2. Na doučovaní vediem študenta k tomu, aby cez riešenie jednoduchých príkladov prišiel sám na tie ťažšie veci.
3. Na domácu prácu posielam každému študentovi množstvo ďalších úloh pripravených špeciálne pre neho, pretože matematiku je nutné "napočítať".
4. Kedykoľvek medzi doučovaniami poradím, ak má študent nejaké otázky .

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Miriama K.

Miriama K.

Neoverená referencia

S doučovaním som bola veľmi spokojná, keďže pani Miliczká je trpezlivá, dokáže učivo výborne vysvetliť a je aj veľmi milá. V mojom prípade išlo o doučovanie matematickej analýzy. Na doučovanie bola vždy dôkladne pripravená a učivo, ktoré mi vysvetľovala som vždy pochopila, čo mi veľmi pomohlo pri zápočtoch. Doučovanie môžem len odporúčať :)

Ján N.

Ján N.

Neoverená referencia

Odporucam !! Vynikajuci pristup a ochota... vysoka uroven vedomosti, ale hlavne trpezlivost :) ...vzdy pripravena na doucovanie s konkretnymi priklady... potreboval som doucit vysokoskolsku matematiku... sam som tomu nerozumel, no po doucovaniach som to zvladol... treba vyskusat a uvidite, ze neolutujete...

Alexandra S.

Alexandra S.

Neoverená referencia

Odporúčam doučovanie, pani Miliczká mi pomohla nielen s matematikou, ale poskytla aj väčší prehľad ohľadom štúdia matematiky. Je veľmi milá a má skutočne zodpovedný a osobný prístup.

Štefánia S.

Štefánia S.

Neoverená referencia

S doučovaním som veľmi spokojná. Pani Miliczká je trpezlivá, vysvetlí látku aj niekoľkokrát. Doučovanie som potrebovala tesne pred zápočtom, ktorý som hravo zvládla. Odporúčam na 100%.

Monika H.

Monika H.

Neoverená referencia

S doučovaním som bola veľmi spokojná. Hľadali sme doučovanie pre môjho syna v maturitnom ročníku, známka sa mu zlepšila o 1 stupeň za 2-3 mesiace doučovania. Našu spokojnosť vyjadruje aj to, že plánujeme pokračovať s doučovaním aj naďalej počas vysokoškolského štúdia. Ľutujem, že sme ju spoznali iba v 4. ročníku.