Martina J.

Martina J.

Odpovedá do 4 hodín, na 80% správ
80% 4 hod
Prijíma študentov

Martina J.

Prijíma študentov

Angličtina jednoducho :)

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vyučujem študentov všetkých vekových kategórii (OKREM žiakov základných škôl a detí predškolského veku), taktiež aj zamestnancov vo firmách.

Študovala som 2 roky v anglickom jazyku na vysokej škole v Dánsku (ukončený druhý stupeň vysokoškolského štúdia) a taktiež som predtým absolvovala bilingválne gymnázium v Bratislave. Som držiteľkou certifikátu FCE a základnej ako aj odbornej štátnej skúšky z anglického jazyka. Mám niekoľkoročné rôznorodé skúsenosti s doučovaním, vyučovaním v jazykových školách a rôznych firmách (ako živnostníčka), polročné skúsenosti s vyučovaním na bilingválnom gymnáziu. Momentálne pôsobím na čiastočný úväzok ako učiteľka anglického jazyka na súkromnej strednej škole.

Učiť ma naozaj napĺňa a považujem to za svoje poslanie. :-)


Vyučujem aj asynchronne - táto forma je vhodná pre tých, ktorí sú časovo (pracovne) veľmi vyťažení a potrebujú lektora, s ktorým majú súkromné hodiny ale zároveň tzv. supervisora, ktorý bude dohliadať na ich samostatnú prácu a teda veľká časť štúdia pozostáva z vypracovania úloh,zadaní,cvičení. Čiže - vašej samostatnej práce :)..Táto forma je vhodná pre tých, kt. nemôžu mať hodinu so mnou viac než 1x krát do týždňa, hoci by chceli. V takomto prípade je cena individuálna, na mieru.

Súčasťou začatia spolupráce je súhlas s mojimi obchodnými podmienkami.

Teším sa na Vás! :-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 60 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Sona B.

Sona B.

Neoverená referencia

Maťka sa venuje mojej dcére,žiacke ZŠ,ktorá nemá problém učiť sa jazyk v rámci ZŠ.Chceli sme ale pre ňu niečo naviac aby rýchlejšie napredovala a lepšie sa pripravila na strednú skolu.Doučovania absolútne splnili naše požiadavky.Výrazne sa zlepšila výslovnosť a dosiahlo vyššie sebavedomie pri komunikácii v AJ.Dcéra zároveň precvičovanim gramatiky získala istotu že to čo hovorí je aj správne a nebojí sa komunikovať.V doučkach s Matkou budeme určite pokracovat keďže víkendy,večerné hodiny a individuálny prístup nie sú žiadny problém.Určite odporúčam!

Natália H.

Natália H.

Neoverená referencia

Veľmi ďakujem Maťke za hodiny doučiek. Potrebovala som sa zlepšiť v plynulosti používania angličtiny v práci. Prispôsobila výučbu a témy mojim potrebám, veľa sme sa v angličtine rozprávali, aby som si cvičila najmä plynulosť v reči. Usmerňovala ma v používaní gramatiky a vďaka nej som pochopila javy v angličtine, ktorých neovládanie ma trápilo od základnej školy. Taktiež mi ukázala metódy na efektívne učenie sa slovnej zásoby, našimi doučkami sa značne rozšírila, vnímam na sebe veľké pokroky. Ešte raz moc ďakujem. Odporúčam :)