Lenka V.

Lenka V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod

Lenka V.

Zabavne a rychle ucenie norskeho jazyka

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

✔️ Momentalne nedoucujem, v prípade, že učenie on-line obnovim, budem o tom informovať tu v profile
✔️ 1000+ oducenych hodin norciny on-line na skype so studentami z celeho sveta
✔️ Slovencina alebo Anglictina ako sprievodny a vysvetlovaci jazyk
✔️Naucite sa pohotovo, bez obav a s humorom komunikovat o vsetkych temach, ktore potrebujete k práci, pri štúdiu a pre voľný čas s norskymi kolegami.
✔️Neexistuje nieco ako univerzalny kurz, na kazdeho funguje nieco ine a my na to spolu prideme:-)
✔️Zaciatocnikom poskytnem pevne zaklady s dorazom na interakciu a správnu vyslovnost od prvej hodiny.
✔️Pre pokrocilych ponukam rozhovory, na ktore sa budete tesit☺️
✔️Pre urovne A2 + pripravujem konverzacne hodiny na zaujimave temy v malych skupinkach iba 3 studentov. 10 min. skype konzultacia pred zaradenim do skupinky, kde mame moznost sa trochu spoznat, je gratis.
Cena: 8 EUR/60 min.
✔️Ku hodinam sa okrem ineho viaze aj individualne vypracovana zvukova nahravka na mieru, zamerana na upevnenie a zopakovanie obsahu hodiny formou pribehu, aby ste nove slovicka a vyrazy pochopili v kontexte.
✔️Mojim cielom je, aby ste boli na hodine preto, lebo Vas bavi, tesite sa na nu a viete, ze sa vzdy vela naucite☺️
✔️Zakladna CENA za hodinu individualnej vyucby, 20 EUR/60 min. je ferova, primerana a nastavena tak, ze reflektuje kvalitu hodin, rychlost ucenia a kontakt so studentom ohladom uloh k hodine aj mimo samotnej lekcie. Takisto je mozne hodinu bezplatne zrusit, presunut, ci hodiny docasne prerusit, za vopred dohodnutych podmienok. Ponúkam aj hodiny v dĺžke 45 min. a uz spominane konverzacie v skupinkach. Kedze som oficiálny lektor norskeho jazyka, je možné vystaviť faktúru na firmu. Nie som platcom DPH.
✔️Trening na pohovor (preklad a vylepsenie CV, motivacny list v norskom jazyku... ) 2 roky som pracovala na pozicii recruitera pre medzinarodne spolocnosti. Vytvorime spolu CV, ktore Vas zamestna. Pripravime sa na pohovor v norskom jazyku tak, ze pozicia je Vasa👍 Overené všetkými mojimi študentami.
✔️ Viem Vam pomoct, ked mate v plane vycestovat do Norska a pracovat tu v oblasti zdravotnictva, alebo ako pedagogicky pracovnik. Mam skusenosti aj s technickou norcinou v stavebnictve a inych odboroch. Príprava na jazykovú skúšku norskprøve alebo norsky výučný list fagbrev je moja specialita😉
✔️Nasim spolocnym cielom je Vas pokrok, a ten sa da dosiahnut iba kombinaciou roznych metod. Preto ich budeme postupne vsetky používať!
✔️Inymi slovami: Preco minat mnoho rokov na ucenie sa norciny, ked sa to iste mozete naucit a vediet pouzit uz za par mesiacov?😊

💡Nieco o mne:

Mam za sebou vyse 11 rokov posobenia v Norsku. Zároveň viem, ze dlzka pobytu v cudzej krajine nemusí byť relevantná pri určovaní jazykových schopnosti. Chce to trochu viac, ako sa len nachádzať v krajine. Norcina je dlhodobo mojim dennym pracovnym a študijným jazykom. Donedavna som naplno posobila v oblasti inovativneho skolstva. Najnovsie som zamestnana v inzinierskej kancelarii, ktora pracuje na roznorodych projektoch v ramci Norska.

Mam 2 Bergenske jazykove certifikaty, pisomny aj ustny, na urovni C1 = godt bestått, ktore spolu ( podla sprisnenych pravidiel od 1.1.2021) opravnuju studovat na VS v norskom jazyku. Tiez mam skoncenu pedagogicku skolu priamo v Oslo.

Okrem norskeho jazyka bokmål (C2), hovorim anglicky (B2/C1) a dohovorim sa aj francuzsky (B2).

💡Nynorsk ( menej používaná verzia norciny, veľmi podobná bokmål, asi pol milióna Nórov ju pouziva) rozumiem a viem vysvetliť pravidlá, gramatiku, vyslovnost a rozdiely oproti bokmål, mam aj ucebne materiály. Jazyk však aktívne nepoužívam, takze neposkytujem konverzacie v nynorsk na úrovniach B1 a vyššie.

Info ku skype hodinam:

Zameriavame sa na to, co sa mimo hodin tazko trenuje: Komunikacia v norskom jazyku, a to hned od prvej hodiny. Gramatika sa vysvetluje popri rozpravani, na konkretnych prikladoch. Budeme pracovať na postupnom zlepšovaní komunikačných schopností a po krátkom čase si uvedomíte, ze sa dorozumiete norsky🙂 Tento cas je u každého individuálny a závisí od motivácie, pravidelnosti hodín a práci na zadaných projektoch mimo hodín.

Tesim sa na spolupracu😉

NB: Vzhľadom na to, ze časy hodín vyucby si zo študentami flexibilne dohadujem cez skype priamo na hodine, alebo cez chat, nevyuzivam casovy rozvrh, uvedený v mojom profile automaticky serverom doucma. S otazkami je najlepsie kontaktovat ma priamo:-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (22)

+ Pridať referenciu
Lucie A.

Lucie A.

Neoverená referencia

Výborná příprava na hodiny, hodiny jsou dynamické a témata zajímavá. Vždy se zaměří na to, co student nejvíce potřebuje. Skvělý přístup!

Daniel B.

Daniel B.

Neoverená referencia

Milá Lenka, chcem ti úprimne poďakovať za neoceniteľnú pomoc, ktorú si mi poskytla na mojej začínajúcej podnikateľskej ceste v Nórsku. Vďaka tebe som spravil veľký pokrok. Tvoja profesionálna príprava, skúsenosti a schopnosť vysvetliť jazyk sú jedinečné. Vždy si mi dala viac než som potreboval. DAKUJEM Rozhodne odporučam každému, kto potrebuje doučovať norčinu. Tvoj profesionálny prístup, kreativita a ochota pomôcť sú úžasné. S veľkou vďakou a obdivom, Daniel Billy

Lucia S.

Lucia S.

Neoverená referencia

Hodiny s Lenkou sú vážne skvelé, je výborná učiteľka, ktorá má veľa pochopenia a vie sa vcítiť do študenta, je trpezlivá a záleží jej na tom aby človek všetko pochopil. Je veľmi prispôsobivá a na hodinách sme sa vedeli vždy dohodnúť. Môžem ju len odporučiť.

Dominik U.

Dominik U.

Neoverená referencia

O Lenke nemôžem napísať nič iné, len chválu. Nie je len super učiteľom, ale aj človekom. Na hodinách je cítiť, že to robí s radosťou, a chce aby sa jej študentom darilo a aby sa posúvali vpred. Lenka je veľmi flexibilná, trpezlivá, a veľakrát sa mi venovala aj mimo hodín, čo som si extrémne vážil. Každá "domáca úloha" bola stále niečím iným výnimočná a zaujímavá. Užil som si každú jednu hodinu a teším sa na všetky ďalšie.

Karin S.

Karin S.

Neoverená referencia

Lenka je úžasná učitelka norského jazyka! Velmi flexibilní člověk, čehož jsem si moc vážila. Hodiny byly vždy velmi zábavné a aktivní. Pokaždé nová slovíčka, gramatika a hlavně vedená komunikace na různá témata. S Lenkou se člověk nikdy nenudí. Určitě jsem si všimla pokroku v podstatě už po prvních hodinách výuky. Lenka je velmi pečlivá a hlavně trpělivá. Vysvětli cokoliv a vždy uvede i příklady. Jsem stoprocentně spokojená, že jsem si vybrala právě Lenku a mohu doporučit všemi deseti! Velmi si vážím toho, že jsem měla nadmíru pozitivní zkušenost s tak přátelskou a ochotnou osobou. ☺️

Fotky a certifikáty