Dana D.

Dana D.

Odpovedá do 7 hodín, na 90% správ
90% 7 hod
Prijíma študentov

Dana D.

Prijíma študentov

Francúzsky jazyk priamo z Francúzska

Cena Od 28 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte,

som lektorka francúzskeho jazyka a zároveň majiteľkou jazykovej školy Dana's languages, ktorá má sídlo vo Francúzsku kde žijem už 13 rokov. Ponúkam kvalitné a zároveň zábavné online doučovanie francúzštiny, ktorá mi je druhým materinským jazykom a ktorú mám vyštudovanú. Okrem francúzštiny a slovenčiny hovorím plynule anglicky, rusky, taliansky a nemecky, takže nie je problém vysvetliť francúzštinu aj cez tieto jazyky.

Niečo o mne?
Moje pôsobenie ako lektorka francúzskeho jazyka v Európskom parlamente bolo vysoko ocenené EU inštitúciou a študenti vždy úspešne absolvovali požadovanú úroveň jazyka. Rovnako som pôsobila ako dobrovoľníčka pre Červený kríž vo Francúzku, kde som vyučovala francúzsky jazyk migrantov. Slovenský jazyk som vyučovala cudzincov priamo vo Francúzsku. Žijem vo Francúzsku a Belgicku už 12 rokov, kde som vyštudovala trojité magisterské štúdium zamerané na medzinárodné vzťahy, európske štúdia a samozrejme 5 jazykov, medzi ktorými primárne figuruje francúzština. Z FR jazyka mám medzinárodne uznávaný DALF certifikát, úroveň C2, ktoré sa rovná úrovni native speakera. Kultúra Francúzska a francúzština boli rovnako predmetmi mojich štátnych skúšok.

Na doučovanie ponúkam širokú paletu najrôznorodejších učebných materiálov v elektronickej verzii pre všetky úrovne. Samozrejmosťou je aj prvá 30-min hodina, ktorá bude pre Vás gratis a počas ktorej vieme doladiť všetky potrebné detaily pre naše následujúce hodiny.

Teším sa na stretnutie s Vami.

A très bientôt

Dana

Typy lekcií

Štandardná lekcia

28 € / 60 min

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Marta H.

Marta H.

Neoverená referencia

Pani Danka je vynikajúca učiteľka. Pripravuje moje 3 deti na hodiny francúzštiny v nemecku online formou. Ma výborný systém, deti rýchlo napredujú, kreatívne a zábavne vedie hodiny, je veľmi milá vždy ochotná so všetkým pomôcť . Deti ju majú rady a tešia sa na hodiny s ňou. Lepšiu učiteľku som si nemohla ani predstaviť. 😀👍

Odpoveď doučovatela:

Zo srdca ďakujem. Teším sa na ďalsie napredovanie. :)

Zuzana I.

Zuzana I.

Neoverená referencia

Danka je vynikajúca učiteľka so skvelým prístupom. Hodiny sú pripravené vždy podľa požiadaviek študenta a z každej hodiny si veľa odnesiem. Ak sa chcete naučiť tento krásny jazyk a popritom sa aj veľa zaujímavého dozvedieť z frankofónnych krajín, Danku môžem len odporučiť!

Alexandra I.

Alexandra I.

Neoverená referencia

Doučovateľku Danku môžem iba odporučiť! Je to skvelá osôbka, na hodinách sa veľa naučím, ale aj sa spolu zasmejeme. Má veľmi príjemný a priateľský prístup, vždy je ochotná s čímkoľvek pomôcť a učivo vie veľmi dobre vysvetliť. Danku som oslovila, pretože som potrebovala pomôcť s francúzskym jazykom počas môjho štúdia medzinárodných vzťahov a diplomacie a som neskutočne vďačná, že som našla práve ju! Okrem jazyka má vedemosti aj v oblasti medzinárodných vzťahov, čo je pre moje úspešné štúdium ohromné plus. Rada mi pomôže s úlohami do školy, alebo sa venujeme témam, ktoré by som rada prebrala. Páči sa mi že je veľmi flexibilná, vždy pripravená a komunikatívna. Jej kreativita a precíznosť v rámci poskytovania materiálov na hodiny je vynikajúca, materiál je vždy na čas pripravený a jednoducho sa z neho učí. Veľmi oceňujem ako je Danka zorganizovaná. A jedno z najväčších plus je to, že vidno že ju doučovanie naozaj napĺňa a baví, to dnes človek nenájde tak ľahko. A práve z tohto dôvodu, že to robí s láskou, je aj taká dobrá. Doučuje ma už jeden semester a nikdy som s ňou nemala žiadny problém, doučovanie má iba samé pozitíva! Sama vidím, že odkedy ma doučuje Danka, urobila som obrovský krok vpred. Ak hľadáte výbornú doučovateľku, ste na správnom mieste!

Monika C.

Monika C.

Neoverená referencia

Dana je výborná doučovateľka, páči sa mi jej priateľský prístup, za jednu hodinu sa dozviem kopu užitočných informácií. Veľmi mi vyhovujú rozmanité materiály, ktoré prináša a tiež spôsob akým ma opraví, prípadne niečo dovysvetlí. Učím sa francúzštinu už veľmi dlho, ale aj tak mi Danka pomohla posunúť sa vpred. Určite vie pomôcť začiatočníkom i pokročilým. Nehovoriac o tom, že je vo Francúzsku a vždy Ťa oboznámi s nejakými cool novinkami. :) Danku odporúčam všetkými desiatimi :)

Lucia F.

Lucia F.

Neoverená referencia

Nemohla som si vybrať lepšiu lektorku francúzštiny než akou je Danka. Jazyk ovláda perfektne, čo je vidieť na tom, že každé učivo vie vysvetliť jednoducho a zrozumiteľne. Na hodiny chodí maximálne pripravená, využíva rôzne zdroje. Počas jednej hodiny prejdeme naozaj všetko - konverzáciu, gramatiku, počúvanie a aj reálie. Danka je aj maximálne flexibilná, čo mi pri mojom chaotickom pracovnom živote veľmi uľahčuje život. Aj na jej prístupe ku klientom vidieť, že Danku učenie naozaj baví a každá hodina sa nesie v kamarátskom a uvoľnenom duchu. Odporúčam všetkými desiatimi.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Dana D.

Francúzske liaison (viazanie slov)

Dobrý deň, učím sa francúzštinu, ale jej štúdium mi komplikuje jedna gramatická vec zvaná liaison (viazanie) napríklad v slove: les enfants (lezanfa). Všimol som si, že sa tento jav z FRJ postupne vytráca, je to pravda? A dá sa FRJ naučiť aj bez tohto? Pretože je to moja jediná vec, ktorá mi na…

Dana D.

ucenie sa francuzstiny

Mala by som zaujem o individualnu vyucbu FJ alebo popripade najst niekoho kto by rad trenoval konverzaciu na urovni A1-A2

Dana D.

Francúzština pre samoukov

Dobrý deň. Viete mi odporučiť dobrú učebnicu "Francúzština pre samoukov"? Potrebujem nejakú, ktorá rozoberá gramatiku ale aj konverzáciu. Ďakujem.