Richard B.

Richard B.

Odpovedá do 3 hodín, na 90% správ
90% 3 hod
Prijíma študentov

Richard B.

Prijíma študentov

Efektívne individuálne alebo skupinové online doučovanie od SŠ učiteľa

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Efektívne a flexibilné online doučovanie SJL. Aktuálne ponúkam aj jednorazové doučovanie na precvičenie učiva pred testom. :) Som vyštudovaný učiteľ slovenského jazyka a literatúry, titul Mgr. som dosiahol na Filozofickej fakulte UK. Počas štúdia som študoval aj históriu. Momentálne učím na výberovom gymnáziu v Bratislave.
Príjemnou a komunikatívnou cestou cez videohovor vysvetlím a doučím gramatiku žiakov základných a stredných škôl, pripravím vás na testovanie Monitor pre deviatakov, rovnako pomôžem pri príprave na maturity či iné skúšky a testovania v školách. Rád preberiem s vami to, čo vás bude zaujímať a čomu v škole nebudete rozumieť. Ponúkam cvičenia a vlastné materiály, prácu s učebnicou aj poznámkami študentov. Ku každému študentovi preferujem individuálny prístup. Nebránim sa ani doučovaniu skupín - dvojíc a trojíc. Nebude teda problém zosúladiť viacerých spolužiakov, kamarátov alebo súrodencov.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (14)

+ Pridať referenciu
Kristína K.

Kristína K.

1 odučená lekcia

Richard je veľmi spoľahlivý, ústretový, profesionálny a seriózny. Vysvetľoval zrozumiteľne a jeho ľudský a trpezlivý prístup pomohol synovi spraviť prijímacie pohovory a dostať sa na SŠ. Hodiny prebiehali on line, načas a flexibilne. Richarda určite odporúčam ! Ďakujeme 😊

Zuzana M.

Zuzana M.

Neoverená referencia

Richard doučoval môjho syna v 9. ročníku. Dokázal ho perfektne pripraviť na monitor aj prijímačky po dvoch rokoch pandémie. Hodiny prebiehali on-line, vždy presne v dohodnutý čas. Syn bol spokojný, že sa dozvedel veľa vecí, ktoré v škole nepreberali. Syn bol prijatý na obidve gymnáziá. (čo sme si v septembri nedokázali predstaviť) Ďakujeme Zuzana a Martin

Mirka J.

Mirka J.

Neoverená referencia

Dobry den Richard, chceme sa vam podakovat aj touto formou za vas uzasny pristup k nasmu synovi, /deviatakovi- pubertakovi/:-) kedy opat ste v nom vzbudil zaujem o SJ!!! Dakujeme vam za trpezlivost, za skvelu komunikaciu a hlavne formu doucovania SJ, syn si to velmi pochvaloval! Tri mesiace doucovania dopomohli k jeho uspechom na monitore, na prijmackach na gympel a bezchybne diktaty😉🤩!Dakujeme Jeckovci

Martina H.

Martina H.

Neoverená referencia

Richard pocas prazdnin excelentne pripravil naseho syna na komisionalnu skusku zo slovenciny. Syn, ktory teraz nastupuje na gymnazium, si polepsil znamku o dva stupne. Doucovanie bolo detailne naplanovane a obsiahlo vsetky okruhy uciva 9. rocnika. Richard je vyborny pedagog so schopnostou zaujat a naucit aj "pubertaka" ako je nas syn :-) Dakujeme mnoho krat a vrele odporucame!

Peter G.

Peter G.

Neoverená referencia

Najlepší doučovateľ a aj učiteľ, akého som kedy mal a stretol. Mával som trojky, teraz nemám problém s gramatikou a ťahám na 1.

Zodpovedané otázky (8)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Richard B.

Nesklonne podstatné mená

Dobrý deň mohli by ste mi prosím vás pomôcť . Nesklonne pod.mena rozviť príd.menom.... ........finále, ......resumé,.....menu,želé......,.....kakadu Ďakujem pekne.

Richard B.

Štylistické figúry - anafora, epifora, epizeuxa, epanastrofa

čo sú a aké je delenie? anafora, epifora, epizeuxa, epanastrofa

Richard B.

dynamicky opis

aké su základné znaky statického opisu? Čo sa najviac uplatňuje?

Richard B.

statický a dynamický opis

aký je to statický a dynamický opis? Akú má charakteristiku? Ako by som ho mala pisať?