Matej I.

Matej I.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod

Matej I.

Ako spraviť z učenia zábavu (odučených 1000+ hodín)

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Filip si konečne sadol do kresla po dlhom dni. Škola trvala do neskorého poobedia, medzitým aj tréning. Otvára Facebook, aby si pozrel, čo je nové vo svete.

Zrazu na neho vyskočí správa z hromadného chatu "Z čoho presne to zajtra píšeme?". Opäť prišiel ten hnusný záchvat úzkosti. Zovretý krk, žalúdok, studený pot. 'No do kelu, ako som na to mohol zabudnúť?', pomyslí si.

Vystrelí z kresla ako blesk, otvára knihu. Prechádza stranu za stranou. Čas práve ukazuje polnoc. 'Treba sa aj vyspať', zamumle si pre seba a odchádza spať. Ráno vstane, celý vystresovaný, pretože sa učil celý večer a nie je si istý, či to bolo dosť. Prichádza ten moment. Písomka položená na stole.

Celý spotený ju odovzdáva. 'Konečne to mám za sebou. Hádam som to napísal dobre.', pomyslí si. Prešiel týždeň, už sú výsledky. PÄTORKA. Ako je to možné? 🤦‍♂️

Spoznali ste sa vo Filipovom príbehu? Vždy ma fascinovalo, ako ľudia pristupujú k jednotlivým úlohám. Z toho mi prichádzajú na um otázky :

Čo robia JEDNOTKÁRI inak?
Počas mojej praxe v doučovaní som zistil, že úspech nie je o šťastí, ale o tréningu. Čo teda robia tieto osoby inak?

✅ Aktívny prístup - vedia, že im to samo nenatečie do hlavy, preto majú systematický prístup k učeniu
✅ Učia sa priebežne - zistili, že omnoho lepšie sa torta zje po malých kúskoch ako zjesť ju naraz
✅ Sú trpezliví - uvedomujú si, že správny prístup dokáže ich úspech urýchliť, avšak bude to chvíľu trvať.

KTO SOM?

Volám sa Matej Ille a pomáham študentom zlepšiť výsledky najmä v predmetoch matematika, angličtina a španielčina. Ako bonus učím základy spoločenských tancov.

Číslam som vždy rozumel. Keď sa pozriem na príklad, často ho dokážem rýchlo vypočítať bez použitia kalkulačky. V škole som sa na matematiku nikdy neučil a mával som známky 2-3 (vždy sa to hýbalo medzi 70-80%, čo mne stačilo 😅).

Mám vyštudované gymnázium bilingválne, španielčina. Vďaka tomu mi teraz doma svieti diplom, kde mám priznanú úroveň C1.

Často som sa pýtal sám seba „Ako to, že mne matematika ide a iným nie?“ Tak mi napadlo, že vyskúšam vysvetliť matematiku svojim spolužiakom.

Čuduj sa svete, spolužiaci mi veľmi dobre rozumeli, dokonca mi ďakovali, že omnoho lepšie pochopili matematike. Tak som si povedal, že pôjdem vysvetľovať aj ďalším ľuďom.

Od toho momentu prešlo viac ako 5 rokov a mám obrovskú radosť, že som pomohol už viac ako 100 ľuďom s vysvetlením matematiky.

AKÉ VÝHODY PONÚKAM?

Mojou obrovskou záľubou je osobnostný rozvoj a práca na sebe. Vďaka tomu sa mi podarilo vylepšiť svoje konzultácie tak, že k doučovaným:

😊 Pristupujem priateľsky a vrúcne
👀 Všímam si, akým spôsobom doučovaný premýšľa nad danou látkou
🤝 Budujem silno priateľský pocit k danému predmetu, vďaka čomu doučovaný výrazne zlepší prístup a v konečnom dôsledku aj výsledky daného predmetu.

Nižšie si môžete pozrieť referencie zopár mojich klientov.

KOĽKO STOJÍ HODINA MOJEJ KONZULTÁCIE?

Za konzultáciu si pýtam smiešnych 15€ / 60 minút. Väčšinou dochádzam za študentami. v niektorých prípadoch volím verejné miesta na doučovanie, prípadne online doučovanie.

Jedno malé upozornenie - mám aj iné aktivity a čas si rozdeľujem, kedy môžem. Preto sa môže stať, že ťa už neprijmem z časových dôvodov.

V prípade záujmu o moju konzultáciu sa mi pokojne ozvi, zvyknem odpovedať do 4-8 hodín od napísania správy.

Mám obrovskú radosť, že sa ti podarilo dostať sa až sem a teším sa, keď klikneš na tlačidlo "Kontaktovať", aby som ti vedel pomôcť čo najlepšie, ako viem.

Prajem úspešný zvyšok dňa.
S pozdravom
Matej Ille

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17,65 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Viera S.

Viera S.

Neoverená referencia

Ahojte, Mateja môžem len odporučiť. Dcéra hravo zvládla monitor aj prijímačky na strednú školu. Veľmi oceňujem časovú flexibilitu.

Tomáš Š.

Tomáš Š.

Neoverená referencia

Super prístup, dokáže všteko vysvetliť tak, aby som tomu pochopil, známky sa mi zlepšili od kedy som začal mávať doučká, časovo sa vie prispôsobiť podľa toho ako potrebujem a čo je hľavné je trpezlivý a vždy má chuť učit :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne 😊

Andrea S.

Andrea S.

Neoverená referencia

Matej pomohol mojej dcére s prípravou na prijímacie skúšky na gymnázium. Vďaka jeho prístupu, spôsobu doučovania, trpezlivosti, flexibilnosti a hlavne v našom prípade i "kamarátskeho dohovárania" a motivovania k vlastnej aktivite, moju dcéru prijali na 3 zo 4 gymnázií. Ďakujeme Matej 👍.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne 😊 Veľmi rád pomôžem aj do budúcna 🙏

Adam B.

Adam B.

Neoverená referencia

Skvelý prístup, pomáha mi už 3 roky a je aj výborný mentálny tréner.

Martina J.

Martina J.

Neoverená referencia

Snaží sa dostať maximum aj z takého človeka, ktorý dokáže byť príliš často zmätený z matematiky a úctyhodným spôsobom dokáže prehovoriť do duše. A ako bonus k tomu, vie z pamäti násobiť dvojciferné čísla. ;-)

Fotky a certifikáty