Veronika F.

Veronika F.

Odpovedá do 11 hodín, na 100% správ
100% 11 hod
Prijíma študentov

Veronika F.

Prijíma študentov

Jazyky z pohodlia domova, kvalitne a efektívne

  • Doučuje aj online
  • Od  13 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 13 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte! Volám sa Veronika. Verím, že môj pozitívny vzťah k učeniu a skúsenosti v komunikácii v anglickom a nemeckom jazyku vám ukážu, že učenie už nemusí byť strašiakom. Mám vyštudované učiteľstvo anglického jazyka úroveň (C2) a takmer štyri roky žijem v Rakúsku (nemecký jazyk úroveň C1). Som časovo flexibilná, otvorená potrebám študentov a uplatňujem aktívny prístup namiesto výkladu. Niekoľko mesiacov som strávila v Colorade, kde som pracovala v tíme Američanov a mám skúsenosti s formálnou i hovorovou angličtinou.
Kvalifikácie k nahliadnutiu na požiadanie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Dana K.

Dana K.

Neoverená referencia

Nakolko som na bilingvalnom gymnaziu v prvom rocniku, chybali mi hodiny nemciny pocas korony, ktore mi plne nahradila Veronika, ktoru som tu nasla. Vie sa prisposobit potrebam studenta, stupnu vedomosti, casu a zatial sme sa vzdy dohodli. Vrelo odporucam. Nevedela som si predstavit online hodiny, ale odteraz ich budem preferovat. Lea.

Soňa S.

Soňa S.

Neoverená referencia

Veronika pomáha našim dvom dievčatám / 11 rokov /, zdokonaliť sa v anglickom jazyku. Tešia sa na každú hodinu kvôli prístupu k doučovaniu, ktorý vie zaujať, nie je násilný a zároveň pekne napredujú. S Veronikou sme spokojní a ako lektorku AJ ODPORÚČAME !!!