Peter K.

Ing. Peter K.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Peter K.

Prijíma študentov

Doučovanie matematiky

  • Doučuje aj online
  • Od  30 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Mam cez 50 rokov a pracujem v IT oblasti ako programátor. Študoval som na Elektrotechnickej fakulte STU v BA s výbornými výsledkami (vrátane matematiky). Mám síce absolvované aj pedagogické minimum, reálne som však v škole nikdy nevyučoval. Matematiku beriem ako zábavu a rád ju vysvetľujem, keď je komu :) K doučovaniu som sa dostal pred rokmi tak, že som začal najskôr s doučovaním vlastných detí (od ZŠ cez gym. po VŠ), potom ich kamarátov a postupne sa to začalo nabaľovať ... Mám teda skúsenosť aj s doučovaním v iných rodinách a keďže k tomu mám pozitívny vzťah a baví ma to, rád doučím aj vášho syna či dcéru.

Za svoju silnú stránku považujem, že dokážem identifikovať čomu žiak nerozumie a zrozumiteľne mu to vysvetliť. U študenta sa snažím budovať kladný postoj k matematike a viesť ho k tomu aby vidiel vzťahy a súvislosti, nie len vedel používať vzorce a kalkulačku.

Doučovanie je možné buď v Stupave a blízkom okolí, na trase Bratislava - Stupava, alebo online cez ZOOM (podobne ako v škole - pri vysvetľovaní používam tabuľu snímanú kamerou).

Možné je aj skupinové doučovanie viac žiakov naraz.

Špeciálna ponuka pre rodičov žiakov ZŠ: pripravím Vám syna/dcéru na test z matematiky "monitor 9" alebo na prijímacie skúšky z matematiky na akúkoľvek SŠ. Garantujem pritom min. 90% úspešnosť z monitora 9, alebo postupové umiestnenie z matematiky na prijímačkách na zvolenú SŠ !!! Táto garancia znamená že v prípade horšieho výsledku z monitora 9, alebo v prípade nepriatia na SŠ (kôli matematike), Vám vrátim školné ktoré mi za prípravu vášho syna/dcéry zaplatíte! Ďalšie informácie o doučovaní s garanciou pri osobnom stretnutí.

Bežné trvanie každej lekcie je zvyčajne cca 90 min. Pri viac sedeniach týždenne dobu výuky nastavím potrebám a možnostiam žiaka individuálne.

Úvodná hodina je vždy zdarma a to aj v prípade požiadavky na jednorazové či krátkodobé doučovanie :)

Cena za doučovanie je +/- 30 Eur za 60 min a závisí najmä od toho či sa jedná o bežné pravidelné doučovanie, krátkodobé doučovanie prípadne doučovanie cez letné prázdniny. Pri skupinovom doučovaní je oproti individuálnemu doučovaniu cena primerane nižšia.

Doučovanie s garanciou - cena a podmienky dohodou (detaily pri osobnom stretnutí)

Poznámka: deviatakov doučujem len ak som ich učil aj ako ôsmakov, alebo ak sa bude jednať o intenzívne doučovanie minimálne 3x týždenne!

Svojich budúcich žiakov aktívne nevyhľadávam. To znamená že odpovedám len na priame oslovenie s požiadavkou o doučovanie - prosím, kontaktujte ma len v prípade vážneho záujmu (možnosť odpovedať Vám mám len po zaplatení poplatku prevádzkovateľovi stránky 'Doučma'. V žiadosti o doučovanie uveďte prosím aj ročník v ktorom práve teraz váš/a syn/dcéra študuje a prípadne ktorú školu navštevuje)

PS: akékoľvek referencie k môjmu profilu na stranke Doučma sú vlastnou iniciatívou rodičov žiakov ktorých som učil. Sám nikdy o referencie nežiadam.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Tamara H.

Tamara H.

Neoverená referencia

Dobrý den všimla som ai že takúto úlohu ste tu už riesil ale už ju neukazuje. Prosím vedeli by ste mi pomôcť? Do daného kruhového výseku vpíšte štvorec ABCD tak ,aby body AB ležali na kružnicovom oblúku a body C,D na spojniciach so stredom výseku S.

Eva K.

Eva K.

Neoverená referencia

chceme sa s Vami iba podeliť o radosť za našu Jasmin. Prijali ju aj na Adlerku, aj na Halovu. Veľmi sa tešíme a Vám ďakujeme za pomoc. Vďaka Vám, aj za takú krátku dobu pochopila, čo jej nebolo vysvetlené v škole. Máte s deťmi trpezlivosť a naplno sa im venujete. Ešte raz ďakujeme

Zodpovedané otázky (289)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Peter K.

Výroky

Neviem ako postupovať, vie mi niekto pomôcť ?

Peter K.

Rez kocky

Dobrý večer, vedel by mi niekto pomôcť s touto úlohou? Ďakujem! Zostrojte rez kocky ABCDEFGH rovinou PQR, ak P je stred hrany CG, R je stred hrany AE, Q AB a ‖AQ‖:‖QB‖ = 2 : 1.

Peter K.

Dôkaz kolmosti priamky a roviny

Dobrý deň vedel by mi niekto pomôcť s týmto príkladom: Daná je kocka ABCDEFGH. Dokážte, že priamka BH je kolmá na rovinu ACF. Umiestnil som kocku do sústavy súradníc, vypočítel som smerový vektor priamky a ďalej 2 smerove vektory roviny, z ktorých som následne počítal vektorový súčin. Avšak keď…

Peter K.

Matematika výrazy

Dobrý deň, pomôžete nám prosím Vás niekto s touto domácou úlohou ? Predovšetkým s tým a) kde chápeme, že d+14 sú žiaci z tej dediny, ale nevieme čo znamená to 1+d+d+14. Ďakujem