Bia B.

Bia B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Bia B.

Prijíma študentov

Doučovanie skutočnej angličtiny s lektorkou so zahraničnou praxou aj pre firmy a skupiny.

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
Cena Od 11 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

🍀Pre naplánovanie lekcie poprosím najprv napísať správu. Kalendár na stránke sa nezhoduje s mojou aktuálnou dostupnosťou. 🍀
Ahoj,
som absolventkou Mgr štúdia učiteľstva anglického jazyka a literatúry a ruského jazyka a literatúry na UMB v BB. Anglický jazyk ovládam na úrovni C2 ,ruský jazyk na úrovni C1. Anglický jayzk som si zdokonaľovala pobytom Irsku a vo Veľkej Británii kde som 2 roky pracovala ako lektor anglického jazyka.Vyučovala som prevažne čínskych študentov, ktorí sa pripravovali na nástup do základných a stredných škôl.Výhodou je,že Vám viem pomôcť s hovorovou angličtinu ktorú denno denne používam ale aj s business angličtinou s ktorou som taktiež v kazdodennom kontakte. V neposlednom rade Vám viem pomôcť so správnym prízvukom, ktorý je v angličtine veľmi dôležitý.
V roku 2017 som študovala ruštinu na Pushkin State Russian Language Institute v Moskve. Ruský jazyk je moja srdcová záležitosť a využívam ho taktiež každý deň pri svojej práci.

Sukromné hodiny:
Ponúkam súkromné hodiny angličtiny a ruštiny pre dospelých ale aj žiakov základných,stredných škôl- prípravu na maturitu úrovni B1/B2/C1 z oboch jazykov ale taktiež výuku jazykov pre úplných začiatočníkov,pomoc pri domácich úlohách.. Mám skúsenosti s doučovaním dospelých či už konverzácie alebo business gramatiky a oficiálnej komunikácií.Poskytujem materiály podľa úrovni študenta,maturantom pomoc pri vypracovaní maturitných zadaní a taktiež cvičné maturitné otázky a testy. Hodiny prebiehajú takmer výlučne v anglickom jazyku. Pripravujem aj na skúšky z vojenskej angličtiny- STANAG 1,2,3.
Firemné kurzy:
Všetky služby poskytujem na faktúru, pre firemné doučovanie platí individuálny cennik podľa počtu študentov v skupine a frekvencii doučovania od 25€/ vyučovacia hodina-55min. Jazykové kurzy pre firmy, viem pripraviť presne podľa požiadaviek klienta, spolu preberieme obsah,trvanie kurzu ale aj prípadné preskúšanie študentov na konci kurzu.
Pre firemných zákazníkov pripravujem aj testy, určené na overenie znalostí uchadzačov na pracovnom pohovore.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

Lekcia trvá 40min

11 € / 45 min
Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (22)

+ Pridať referenciu
Lucia K.

Lucia K.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť s lektorkou s jej formou učenia. Na strednej škole bola pre mňa angličtina trestom, no s touto lektorkou som si našla cestu k tomuto jazyku a teším sa na každú lekciu pod jej vedením.

Lenka Č.

Lenka Č.

Neoverená referencia

S Bibianou som bola veľmi spokojná, je milá a priateľská.

Marianna B.

Marianna B.

Neoverená referencia

Perfektné a seriózne doučovanie

Miriam Č.

Miriam Č.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s doučovaním od Bibiany. Doučuje 13 ročného syna online ruštinu. Na jej hodiny sa teší a od kedy chodí na doučovanie ma v škole výborné známky. Ani neviem,čo v škole preberajú,všetko s ním dôkladne preberie a pripraví aj na písomky. Ďakujeme 😊

Lucia R.

Lucia R.

Neoverená referencia

S Bibianou som velmi spokojna, je vyborna lektorka a urcite budem s nou pokracovat. Odporucam vsetkym.

Fotky a certifikáty