Marianna H.

Marianna H.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod
Prijíma študentov

Marianna H.

Prijíma študentov

Príprava na maturitu zo slovenčiny a učenie slovenčiny aj cudzincov / doučovanie čínskeho jazyka od základov

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Marianna a vyštudovala som magisterké štúdium čínskeho jazyka v Bratislave, spolu s výmenným pobytom v Šanghaji.

S doučovaním slovenčiny, angličtiny či čínštiny mám skúsenosti, doučovala som aj cudzincov, či už detičky, ale i dospelých. Rada pomáham ľuďom naučiť sa tento náš ťažký jazyk, ktorý vie byť niekedy fakt makačka aj pre rodeného hovoriaceho :-)

Doučovanie si môžeme dohodnúť v priestoroch útulných kaviarní Bratislavy, ale aj u Vás v pohodlí domova :-) Nemám problém ani s online doučovaním, kvôli korone som s ním bola v dlhodobom kontakte.

Na diktáty či maturitu zo slovenčiny Vás pripravím s úsmevom a trpezlivosťou, snažím sa učivo vysvetliť tak, aby si to každý ľahko zapamätal. Na materiáloch sa dohodneme písomne, napríklad aj tu, nemusíte si robiť žiadne starosti :-) V prípade online výuky materiály zasielam vopred. Mám priateľský a individuálny prístup, ktorý sa (z mojej vlastnej skúsenosti) v škole ťažko hľadá.

Cena doučovania sa odvíja od jeho dĺžky a vyučovaného predmetu, no začínam na 10€ za hodinu :-) V prípade online hodiny očakávam platbu na môj účet do 24 hodín od skončenia hodiny.

Teším sa na našu spoluprácu! :-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Linda F.

Linda F.

Neoverená referencia

Marianna ma niekoľko mesiacov pripravovala na písomnú maturitu zo slovenčiny. Vždy mi všetko vedela vysvetliť, pripravovala mi rôzne materiály a čo je veľké plus, počas hodín sme sa veľa nasmiali. Určite odporúčam :)

Елена С.

Елена С.

Neoverená referencia

Mal som doučovanie s Marianou, dostal som peknú dvojku z ústnej maturity, aj keď nie som zo Slovenska, takze na 100% môžem odporučovat ju

Nina B.

Nina B.

Neoverená referencia

Marianna ma pripravovala hlavne na písomnú maturitu zo slovenčiny, mali sme spolu aj jednu hodinu občianskej náuky. Doučovanie bolo skvelé, Marianna je milá, priateľská a ústretová. Vedela sa prispôsobiť mojim potrebám a nosila super učebné materiály. Veľmi dobre ma na maturitu pripravila, 100% odporúčam ❤️

Martin L.

Martin L.

Neoverená referencia

Ahoj, volám sa Martin a chodím do 9. triedy ZŠ. Pred rokom som začal chodiť na doučovanie slovenčiny k pani Marianne. Rozhodol som sa pre ňu, lebo som mal problémy s gramatikou a pravopisom a chcel som sa pripraviť na prijímačky na SŠ. Doučovanie bolo veľmi zaujímavé a poučné. Pani Marianna mi vysvetlila všetky pravidlá a ukázala mi príklady a cvičenia. Pomohla mi aj s písaním slohov a čítaním literatúry. Vždy bola trpezlivá, milá a ochotná. Vďaka nej som sa veľmi zlepšil v slovenčine a zvládol som prijímačky. Môj názor na pani Mariannu je veľmi pozitívny. Je to skvelá doučovateľka zo slovenčiny, ktorá vie motivovať a naučiť svojich žiakov. Určite by som ju odporučil každému, kto potrebuje pomôcť so slovenčinou.

Alexandra B.

Alexandra B.

Neoverená referencia

Mariana ma pripravovala na písomnú maturitu zo slovenčiny. Veľmi som spokojná. Na každú hodinu mala pripravený materiál, všetko vie dobre a podrobne vysvetliť. Určite odporúčam!