Erika S.

Erika S.

Odpovedá do 3 hodín, na 70% správ
70% 3 hod
Prijíma študentov

Erika S.

Prijíma študentov

Zvládni španielsku gramatiku a nauč sa rozprávať ľavou-zadnou :)

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy Zodpovedané otázky

Popis

MILÍ ZÁUJEMCOVIA O LEKCIE ŠPANIELČINY,

ak máte záujem o lekcie španielčiny, napíšte mi, prosím, že súhlasíte aj s cenou za skúšobnú lekciu a 60 minútové lekcie, ktorú nájdete na konci textu. Na správy bez tohto potvrdenia nebudem reagovať. Ďakujem za pochopenie :).

Je podľa teba španielska gramatika ťažká? Máš pocit, že sa ju nedokážeš a už ani nechceš naučiť? Ver, že gramatika je veľmi zaujímavá a rodení Španieli budú žasnúť, keď začneš rozprávať. 😉

Aprender español es pan comido 🤪

AKO PREBIEHAJÚ HODINY?
- Vždy sa prispôsobím študentovi, aj keď každá hodina má svoje krátke fixné časti, ktoré pomáhajú študentovi zlepšiť sa predovšetkým v rozprávaní a odreagovať sa.
- Väčšinou sa vždy snažím, aby sa študent naučil gramatiku mimo hodiny a na hodinách opakujeme a rozprávame sa.

SKÚŠOBNÁ LEKCIA
- 15 eur.

ČO ZAHŔŇA CENA JEDNEJ LEKCIE (20 eur)?
- Celkovú prípravu lekcie podľa potrieb študenta (vlastné materiály a knihy).
- Lekciu samotnú (60 min.).
- Odpovede na otázky študenta mimo lekcie.
- Opravu cvičení mimo hodiny.

AK CHCETE VEDIEŤ, ČO VŠETKO SOM SI PRESKÁKALA:
- Som zakladateľkou Online portálu na výučbu španielčiny (webovú stránku Ti rada pošlem, keď ma kontaktuješ).
- Som bývala študentka španielskeho bilingválneho gymnázia.
- Mám úspešne absolvované 4-ročné bakalárske štúdium v prekladateľstve a tlmočníctve v Španielsku (Universidad de Málaga).👩‍🎓
- Mám viac ako 7-ročnú skúsenosť s vyučovaním španielskeho jazyka.
- V júli 2023 som úspešne ukončila Máster en Enseñanza del Español como Lengua Extranjera (vyučovanie španielčiny ako cudzí jazyk) na Universidad de Pablo Olavide.

V prípade otázok ma neváhaj kontaktovať. :)

SKÚŠOBNÁ LEKCIA 15 eur.

60 MIN. LEKCIA 20 eur.

Teším sa na Teba!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Ivana S.

Ivana S.

Neoverená referencia

Veľmi milá slečna, na každú hodinu pripravená, vyberá zaujimavé temy, konverzacia ma vždy baví a vidim, že moja španielčina sa zlepšuje. :) odporúčam! :)

Martin V.

Martin V.

Neoverená referencia

Som rad, ze som natrafil na Eriku. Doucuje dceru a uz po prvych hodinach bolo vidno posun. Je velmi mila a kamaratska. Vyskusali sme predtym aj inych lektorov ale to sa s Erikou neda porovnat. Je naozaj vyborna.

Alexandra Č.

Alexandra Č.

Neoverená referencia

Erika má veľkú zásluhu, že hovorím španielsky. Keď som ju kontaktovala s tým, že sa chcem učiť španielsky, bola študentkou gymnázia a dovtedy iba doučovala – bola som jej prvá dospelá žiačka :-) Bola som úplná začiatočníčka, po troch mesiach učenia som bola schopná komunikovať v prítomnom čase o všeličom možnom a svojou vášňou pre tento krásny jazyk ma úplne nakazila. Na hodiny bola stále pripravená, snažila sa zodpovedať všetky moje otázky, ktoré prípadne ešte konzultovala aj so svojimi učieteľmi, venovala sa mojim úlohám, pripravovala mi materiály, kontrolovala mi preklady pesničiek, som jej nesmierne vďačná. Počas jej prvého štúdia v Španielsku som sa prihlásila na kurz do jazykovej školy, ale nebolo to ono a ja som sa tešila kedy sa vráti a znova budeme pokračovať, nakoniec sme sa spolu učili celý čas čo bola s5 na Slovensku... Mám ju veľmi rada, okrem toho že je skvelá učiteľka je aj veľmi príjemná, skromná a vždy sa poteším keď sa mi ozve zo Španielska. Ja ju môžem iba odporučiť, určite žiaden študent nebude sklamaný.

Majka

Majka

Neoverená referencia

Veľmi príjemná a hneď reagovala na moju požiadavku o doučovanie. Priamo sme sa dohodli a hneď sme aj začali bez zbytočného zdržiavania sa. Veľmi príjemný a ľudský spôsob. Zaujíma sa o to, čo človek naozaj potrebuje.

Mária K.

Mária K.

Neoverená referencia

Eriku vrelo odporúčam všetkým, ktorí sa chcú naučiť alebo zlepšiť v španielčine. Je veľmi milá, priateľská, profesionalna, vždy sa snaží vyjsť v ústrety čo sa týka nielen terminu doučovania ale aj preberaného učiva. Na hodinu je vzdy pripravena, snazi sa, aby clovek danu temu skutocne pochopil, vysvetluje jednoducho a vecne. Po španielsky hovorí veľmi veľmi dobre, plynulo a má bohatú slovnú zásobu.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Čo ma čaká, ak sa chcem naučiť španielsky jazyk?

Čo ma čaká, ak sa chcem naučiť španielsky jazyk? Čaká vás určite veľa zaujímavých vecí. Španielčina (tak ako aj ostatné jazyky) je krásny jazyk ? V tomto článku sa posnažím vysvetliť, s čím…

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Erika S.

Španielsky jazyk

Dobrý deň, prosím vás vedel by niekto tieto cvičenia?