Miroslava H.

Miroslava H.

Odpovedá do 11 hodín, na 100% správ
100% 11 hod

Miroslava H.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Momentálne pracujem ako programátorka v Prahe (z toho dôvodu doučujem len cez Skype), programujem v jazyku C#.

Ahojte,
volám sa Mirka, no volajú ma Miči :)
Doučím základy objektovo-orientovaného programovania v jazyku C#.
Vyštudovala som umelú inteligenciu na Technickej univerzite v Košiciach, momentálne pokračujem v externom doktorandskom štúdiu v tomto obore. Momentálne pracujem ako programátorka v Prahe (z toho dôvodu doučujem len cez Skype), programujem v jazyku C#.

Pre doučovanie programovania som sa rozhodla preto, lebo nie je veľa možností nájsť niekoho, kto doučí programovanie a sama viem, aké môže byť niekedy ťažké a demotivujúce pasovať sa s tým a bezúspešne hľadať odpovede na svoje otázky na internete.

Rada doučím každého, kto má záujem naučiť sa programovať. Tiež som tu pre tých, ktorým nestačí to, čo povedia v škole, ale potrebujú niektoré pojmy viac vysvetliť a viac precvičovať.

Ponuka doučovania:
- základy objektovo-orientovaného programovania (základné pojmy, ukážkové príklady) 5 e/ 60 min
- spoločné vypracovávanie úloh z objektovo-orientovaného programovania v jazyku C#, vysvetľovanie a pomoc pri riešení algoritmických úloh 5 e/ 60 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Nikoleta H.

Nikoleta H.

Neoverená referencia

Dávam 5 hviezdičiek hlavne kvôli tomu, lebo je citeľné, že to nerobí kvôli peniazom, ale aby podala svoje vedomosti ďalej a pomohla čo najviac ľuďom. Mala priateľský prístup, mohli sme si pokojne tykať a pomohla so všetkým, s čím som mala problém. Ak náhodou niečo nevedela, pretože s tým možno v súčastnosti nepracuje, pozrela si to dopredu a potom to na ďalšom doučovaní vysvetlila. Nakoniec vám ešte odporúčam, ak to fakt nechápete, tak jej nepovedzte, že to chápete, pretože ak vám to nejde, nemá problém to vysvetliť aj viac krát. :) Vrelo odporúčam!

Tatiana L.

Tatiana L.

Neoverená referencia

*****