Dasa V.

Dasa V.

Odpovedá do 5 hodín, na 40% správ
40% 5 hod

Dasa V.

Portugalský jazyk_doučovanie v pohodovej atmosfére

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ak sa chces naucit hovorit po portugalsky alebo anglicky mozem ti pritom pomoct.
Na hodinach sa mozeme venovat tvojim zalubam, rozpravat sa o nich v portugalcine, rozsirovat si tak slovnu zasobu.
Z vlastnej skusenosti naucit sa gramatiku mi pomohlo opakovanie, vytvaranie si vlastnych prikladov az prislo uvedomenie ..aha, uz tomu rozumiem, uz to viem. Mozno uz poznas sposob, ktory ti najviac vyhovuje pri uceni sa cudzieho jazyka. Ak nahodou nie tak ti ho mozem pomoct najst.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Monika C.

Monika C.

Neoverená referencia

S Dášou sa učím portugalčinu v online forme od začiatku roka 2021. Keďže som už základné znalosti portugalčiny mala, Dáša sa od začiatku zaujímala, aký spôsob výučby mi bude najviac vyhovovať, aké študijné materiály už mám, ktoré mi najviac vyhovujú.atd. Vyšla mi v ústrety aj s netradičným časom výučby - v nedeľu poobede. Na hodinách s Dášou oceňujem, že sa držíme formy akú sme si na začiatku výučby dohodli. Naše hodiny sú plné konverzácii, nových slovíčok a dovysvetlovania gramatiky, prípadne časovania nepravidelnych slovies. Hodina s Dášou mi ubehne ani neviem ako, na jej konci si vždy vypýta feedback ako som bola spokojná, čo sa mi páčilo/nepáčilo, aby som bola čo najviac spokojná. Počas hodiny vie promptne reagovať a vysvetľovať rôzne gramatické pravidlá, opravuje výslovnosť, do chatu mi píše nové slovíčka, nech sa viem k nim kedykoľvek vrátiť. Po hodine mi ešte buď poposiela slovíčka, o ktorých sme sa bavili, prípadne dovysvetluje gramatiku. Ak chcete hodiny portugalčiny šité na mieru, odporúčam Dášu :)

Diana Š.

Diana Š.

Neoverená referencia

Dáša je skvelá učiteľka portugalčiny - pripravená na hodiny, prispôsobuje ich individuálnym potrebám, želaniam, je veľmi flexibilná počas hodiny a dokáže sa plne sústrediť na svojho študenta. Veľa sa spolu nasmejeme a zdieľame naše portugalské zážitky, Dáša bola skvelá voľba pri výbere doučovateľa, odporúčam všetkým :)

Barbora V.

Barbora V.

Neoverená referencia

Veľmi odporúčam Dášu. Jej hodiny portugalčiny sú vždy milé, premyslené, má veľa materiálov, ktoré mi nemá nikdy problém prekopírovať. Je všímavá a veľmi ma podporuje či v portugalčine alebo osobnom živote. Prispôsobuje hodiny mojim požiadavkám a na požiadanie mi dáva prácu aj na doma, ktorú mi následujúcu hodinu opraví. Je ochotná, príjemná a z každej hodiny som odchádzala veľmi spokojná a motivovaná sa ďalej učiť tomuto krásnemu jazyku. Ďakujem za super hodiny, ktoré mi po každé spríjemnili deň :)

Aneta J.

Aneta J.

Neoverená referencia

Vrelo doporučujem každému kto má záujem nielen o jazykovú stránku ale aj chuť dozvedieť sa niečo viac o portugalskej kultúre. Hodiny s Dášou nikdy nie sú nudné. Dáša je lektorka, ktorá naučí a zároveň aj motivuje. Mne osobne sa neraz popri všetkých tých povinnostiach už nechcelo zapínať mozgové bunky, ale vďaka Dášimnu príjemnému a trpezlivému prístupu som na hodinách portugalčtiny prekvapovala i samu seba a z hodín sa nám vždy podarilo vyťažiť maximum. Okrem toho s Dášou sa dá porozprávať na akúkoľvek tému, je veľmi ľudská a nerobilo jej problem hodiny prispôsobiť k mojím požiadavkam. Ďakujem za príjemné strávené hodiny!