Mária P. Overená identita

Mária P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Mária P.

Prijíma študentov

Speak English with Confidence 👩‍🏫💯👩‍🎓

  • 5/5 (hodnotilo 5 študentov)
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ak sa už konečne potrebujete naučiť v angličtine aj niečo povedať, nie len jej rozumieť, tak potom ste natrafili na správne miesto.

Som profesionálna lektorka anglického jazyka s dlhoročnými skúsenosťami a praxou, takže viem, čo človek potrebuje, aby sa do toho dostal.

🗯️ Niečo o mne:

👩‍🎓 🙋‍♀️
V roku 2012 som absolvovala dvojročný študijný pobyt na Waltham Forest College v Londýne.
V roku 2019 som ukončila štúdium prekladateľstva a tlmočníctva na Univerzite Mateja Bela.
Som držiteľkou certifikátu IELTS na úrovni C2.
Výučbe anglického jazyka sa profesionálne venujem už od roku 2016.
Od roku 2019 poskytujem len online lekcie
Vždy sa teším na nové spolupráce so študentmi, ktorí majú motiváciu na sebe pracovať a zlepšovať sa 

👩‍💻👩‍🏫 Skúsenosti

👉 Skúsenosti s prácov v jazykových školách ako napríklad Seven Language School, Reboli, English by English

👉 Skúsenosti s prácou všeobecnej ale aj business angličtiny

👉 Skúsenosti s prácou s deťmi, teenagermi a dospelými na všetkých úrovniach

👉 Viac ako 6500 odučených hodín

👉 Skúsenosti s výučbou anglického jazyka vo firmách ako napríklad
Pelikan, Telekom, Allianz, Slovenská Sporiteľňa, Dormer Pramet, Deutsche Telekom Systems, Sezaland, Chronix, BeMiCon, Otago, AMG Europe, Prodining, Leine, ZAREN, Thdata, Dioli, IT Enter, Proplant, G&A Partners...



💁‍♀️👩‍🏫Ako taká hodina so mnou vlastne prebieha?:

Na mojich hodinách vediem študentov k tomu, aby čo najviac rozprávali. Je jedno, či ste začiatočník, alebo pokročilý, komunikovať budete už od začiatku. Gramatiku a slovnú zásobu taktiež vyučujem komunikačnou formou, pretože verím, že človek si to musí zautomatizovať. Nestačí len vedieť nejaké gramatické pravidlo, ale treba ho vedieť bez rozmýšľania použiť, a práve na tom budeme spolu pracovať - na vašej schopnosti vyjadriť všetko, čo chcete, a to bez zdĺhavého premýšľania a sekania sa :)

👩‍🏫 Študentov taktiež pripravujem aj na rôzne certifikáty, štátne skúšky, monitor, prijímačky na strednú školu atd.

🤝Ak máte záujem o hodiny so mnou, budem sa našej spolupráci, ktorá bude prebiehať v priateľskej a uvoľnenej atmosfére, veľmi tešiť,

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom metódy vyučovania, priebehu hodín, alebo čohokoľvek iného, neváhajte ma kontaktovať :) 🙂



Typy lekcií

Skúšobná lekcia

15 € / 30 min

Referencie (19)

+ Pridať referenciu
Patricia F.

Patricia F.

1 odučená lekcia

Mária je vynikajúca lektorka angličtiny. Výsledky sa dostavili už po prvých lekciách. Vždy som mala strach z rozprávania, a myslela som, že ho nikdy neprekonám, no po pár lekciách s Máriou som konečne bola schopná vyjadriť sa, a to bez použitia slovenčiny. Máriu určite odporúčam. Je mojou veľkou motiváciou a núti ma napredovať.

Silvia Š.

Silvia Š.

Neoverená referencia

S Majkou ako lektorkou anglictiny sme dlhodobo velmi spokojni. Sme velmi radi, ze po dlhsom pracnom hladani sa nam podarilo najst taku skvelu lektorku. Deti sa na online hodiny s nou vzdy tesia. Na hodinach je s nou zabava, je vzdy prijemna a mila. Deti vie pripravit aj na hodiny AJ v skole, co je velka pomoc. Okrem toho s nimi vela konverzuje, vie skutocne zrozumitelne vysvetlit gramatiku a vlastne cokolvek comu nerozumeju. Davam 10 z 10 bodov:)

Peter P.

Peter P.

Neoverená referencia

Potreboval som sa zdokonaliť v konverzovaní v angličtine kvôli zahraninčnej služobnej ceste. Lekcie mi pomohli v krátkej dobe sa výrazne zlepšiť. Získal som väčšiu istotu a rýchlosť v tvorbe viet. Zároveň som si počas konzultácií prirodzene zvyšoval slovnú zásobu. Komunikácia s lektorkou bola veľmi príjemná. Odceňujem hlavne plnú sústredenosť, pripravenosť a odbornosť. Lekcie tak neboli žiadnym trápením, práve naopak. Lektorku odoprúčam a do budnúcna prepmýšľam o opakovaných lekciách.

Júlia B.

Júlia B.

Neoverená referencia

S Majkinou znalosťou angličtiny a kvalitou hodín som nadmieru spokojná. Po dlhých rokoch trápenia sa s rozprávaním sa mi konečne podarilo odbúrať blok. Hodiny sú vedene komunikačnou formou na rôzne témy s cieľom obohatiť slovnú zásobu a zlepšiť gramatiku. Pred hodinou mi Mária vždy pošle materiály (či už ide o nejaký zaujímavý článok alebo video) a na hodine danú tému rozoberáme. Ja mám tak šancu sa pred hodinou pripraviť, naštudovať si nové slovíčka a na hodine tak následne naštudovanú slovnú zásobu aktívne v konverzácii používať. Je to nesmierne účinný spôsob výučby. Majku určite ako lektorku odporúčam 

Marcela H.

Marcela H.

Neoverená referencia

Pani lektorka Majka doučuje môjho syna už dlhší čas. Na 100% spĺňa kritérium vynikajúcej lektorky. Je vždy pripravená na hodinu, avšak po vzájomnej konzultácii vie promptne reagovat a prispôsobiť sa, ak je potrebné vysvetliť aktuálne učivo, ktoré preberajú v škole, alebo pripraviť na test. Pomerne rýchlo zaplnila u syna medzeru vo vedomostiach v gramatike a prirodzenosťou ho priviedla ku konverzácii, či k napísaniu eseje ( s týmto mal v minulosti veľké problémy). V jej hodinách je obsiahnuté všetko, čo som ako rodič od lektora očakávala- gramatika, konverzácia, písanie. Celá výučba prebieha online- skôr na kamarárskej úrovni, čo je pre teenagera veľmi prijateľná forma výučby. Vrelo odporúčame so synom lektorku Majku každému, kto má snahu naučiť sa angličtinu. My si ju na výučbu ponecháme dlhodobo ;)

Fotky a certifikáty