Dominika K.

Dominika K.

Odpovedá do 10 hodín, na 70% správ
70% 10 hod
Prijíma študentov

Dominika K.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Radi cestujete a spoznávate svet? Čaká Vás maturita či jazykový certifikát? Chceli by ste sa kariérne posunúť, no chýba Vám požadovaná znalosť cudzieho jazyka? Pridajte sa k mojim spokojným študentom a odstráňte svoj jazykový hendikep už dnes!
Ako certifikovaná lektorka s niekoľkoročnou praxou ponúkam kvalitnú odbornú výuku všetkých úrovní ANGLICKÉHO pre dospelých i školákov. Venujem sa najmä príprave na maturitu, rôzne certifikáty, doučujem zameškané/nepochopené učivo, vediem špecializované kurzy. Ak Vás čaká nová práca či zahraničné cesty, alebo máte jednoducho radosť z učenia sa cudzej reči a spoznávania novej kultúry, pripravím Vám osobný študijný plán presne podľa Vašich špeciálnych požiadaviek. Pomôžem vykročiť zo začarovaného kruhu začiatočníka, zábavnou formou rozšíriť slovnú zásobu, mimovoľne odbúrať stres z rozprávania a Vy sa tak budete cítiť komfortne v cudzojazyčnej komunikácii. Učím jednotlivcov, dvojice, menšie skupinky, ponúkam aj možnosť firemnej výuky.
Profesionalita, ľudský, osobný a priateľský prístup, príjemná atmosféra. Konverzácie, gramatika, posluchy, písomný prejav... správny mix týchto atribútov je zárukou zlepšenia a privedie Vás nielen k úspešnému zvládnutiu skúšok či "dovolenkových nástrah", ale zároveň naučí pohotovo reagovať v cudzom jazyku.

Aktuálna ponuka špecializovaných kurzov:
- Angličtina pre maturantov
- English for Travellers
- English for Academic Purposes
- Let´s speak English
* Viac informácií, resp. rozšírená ponuka na vyžiadanie.

Sú pre Vás čísla, vzorce, vety či grafy španielskou dedinou? Druhou ponúkanou oblasťou, ktorá je zároveň mojou osobnou profesiou, je MATEMATIKA. Ak ste sa s ňou ešte nespriatelili, spolu to určite rýchlo zmeníme. Príprava na maturitu, prijímačky, testy, školské písomky, doučovanie zameškaného/nepochopeného učiva, či rátanie príkladov pre zábavu... individuálne, vo dvojiciach s garantovaným úspechom.
Gymnaziálne štúdiá a následne štúdium matematiky na UPJŠ v Košiciach ma presvedčili, že matematiku dokáže pochopiť každý, len treba nájsť ten správny systém výkladu. Viacero rôznych postupov a prístupov vedie v matematike vždy k rovnakému výsledku a mojím cieľom bude nájsť ten správny prístup pre každého z Vás.

I am looking forward to meeting you! *** Teším sa na naše stretnutie!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (25)

+ Pridať referenciu
Andrea B.

Andrea B.

Neoverená referencia

Veľmi dobrá doucovateľka, syn je veľmi spokojný. Všetko vie dobre vysvetliť dieťaťu. Naozaj dobré komunikačné zručnosti, super príprava, precíznosť, ochota, trpezlivosť, Ďakujeme 🙂

Sofia P.

Sofia P.

Neoverená referencia

Výborne doučovanie , vďaka individuálnymi pristúpu som sa naučila oveľa ako na hodinách v škole. Učivo mi bolo vysvetlené veľmi jednoducho a zrozumiteľne. Odporúčam všetkými desiatimi.

Viktoria K.

Viktoria K.

Neoverená referencia

Super doučovanie zo štatistiky. Veľmi mi pomohla utvrdiť si informácie a pochopiť danú problematiku. Ďakujem pani Kubankovej za skvelý a trpezlivý prístup, bolo vidieť, že sa danej oblasti rozumie a vie ju aj veľmi dobre vysvetliť. Odporúčam.

Martina S.

Martina S.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná. Pani Dominika ma na všetko pripravila veľmi dobre. Je milá, snaží sa vysvetľovať učivo najlepšie ako vie. Za mňa 5 hviezdičiek. Určite odporúčam.❤️

Lucia H.

Lucia H.

Neoverená referencia

S pani Kubankovou som mala doučovania z predmetu matematická štatistika, bola so mnou veľmi trpezlivá a všetko mi bolo dopodrobna vysvetlené. Každému môžem doučovanie len odporučiť, vedela mi odpovedať na každú otázku ohľadom danej problematiky. Som veľmi spokojná a práve vďaka doučovaniam som skúšku úspešne zvládla.