Juraj G.

Juraj G.

Odpovedá do 2 hodín, na 60% správ
60% 2 hod

Juraj G.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie

Popis

Dobrý deň, som študent vysokej školy v Rusku, a rád by som využil svoje vedomosti jazykov pri doučovaní. Mám skončené anglické bilingválne gymnázium a angličtinu s ruštinou používam počas školského roka každý deň. Rád sa s mojimi skúsenosťami podelím, a tým zlepším vašu angličtinu, ruštinu či hru na hudobný nástroj. Môj čas je flexibilný, prispôsobím sa vašim potrebám. V prípade záujmu mi napíšte mail na adresu *****@***

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Martin H.

Martin H.

Neoverená referencia

Vďaka Jurovi som zažiaril ako na hodine angličtiny, tak aj na maturite. Velka vďaka!

Ignác B.

Ignác B.

Neoverená referencia

Moja dcera nebola rada z levelu, ktory sa jej darilo dosiahnut na klasickej zus-ke. Ona nasla na tomto portale moznost a teraz chodi pravdielne, alebo lepsie povedane naviac, k Jurajovi. Nas jej snaha s manzelkou samozrejme tesi a tiez Jurajov pristup, ze si vzdy nasiel cas, aby si zosynchronizovali rozvrhy. Tak podobne vela zdaru a vole

Rose T.

Rose T.

Neoverená referencia

Juraj mi veľmi pomohol s mojou angličtinou, dokonca mám pocit, že ma naučil viac ako moji učitelia v škole. Pekne plynule rozpráva a mňa veľmi tešilo to, že mi bol ochotný viac krát vysvetliť jednu vec, nakoľko mám menší problém s učením. Je milý a chodí vždy na čas, jeho výučba bola zaujímavá a obohatená o rôzne zaujímavé aktivity, na ktoré v školách učitelia nemajú čas. Rada skladám piesne a Juraj mi vždy pomohol s ich prekladom do angličtiny, niekedy sme si ich spolu aj zaspievali. Juraj ešte raz veľmi pekne ďakujem.

Veronika S.

Veronika S.

Neoverená referencia

Juraj ako učiteľ anglického jazyka, chodil na hodiny kvalitne pripravený. Jeho zodpovedný prístup a trpezlivosť boli výsledkom môjho pokroku v angličtine. Hodiny neboli jednotvárne či nudné, vždy vedel navodiť uvoľnenú a zaujímavú atmosféru. Vrelo odporúčam !

Martin

Martin

Neoverená referencia

Juraj ma doučoval hrať na flaute a bol som velmi spokojný. Vždy som chcel vediet hrať na flaute, a to hlavne kvôli priateľke pretože som ju chcel prekvapiť nejakou peknou melodiou, kedže zbožňuje moderne pesničky hrane flautou. Ozaj ma toho vela naučil, a zdokonalil moju techniku hrania. Aj ked nie som žiaden hudobný expert verím tomu ze sa to priateľke bude páčiť kedže zajtra je Valentín :) odporúčam Juraja aj ostatným. Je flexibilný, milý a ochotný sa s každým dohodnúť!