Beata S.

Beata S.

Odpovedá v priemere do 1 hodiny.
1 hod

Beata S.

Doučovenie anglický jazyk, nemecký jazyk, taliansky jazyk a účtovníctvo

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Krásny deň želám :)

Potrebujete doučiť na skúšku, reparát, maturitu, pracovný pohovor alebo pred odchodom do zahraničia?

Doučujem jazyky žiakov alebo aj dospelých.
Gramatiku, teóriu, ale hlavne KONVERZÁCIU na rôzne témy podľa vášho zamerania a potrieb, aby ste boli CIELENE PRIPRAVENÍ na konkrétnu skúšku z vašich tém.
Ak nastupujete do práce v zahraničí, zameriavam sa na okruh tém a slovnej zásoby, ktoré by ste mohli vo vašom odbore NAJVIAC využiť.

Používam prac. zošity Project, vydáva ich Oxford University.
Ak máte svoje materiály, podľa ktorých sa chcete učiť, môžeme ísť podľa tých. Gramatika je stále ta istá, len cvičenia sú iné.
Keď doučujem cez skype, posielam vždy nafotené učivo a cvičenia.

Moje jazykové znalosti sú nielen teoretické ale aj OVERENÉ PRAXOU - žila som rôznych krajinácha hovorila týmito jazykmi, či už v bežnej konverzácii alebo na odbornej úrovni v práci. Stále veľa cestujem.

Mám 15-ročnú prax v podvojnom účtovníctve, dane, mzdové účtovníctvo a problematika, doučujem aj v tejto oblasti.

Napíšte mi a dohodneme sa, budem sa tešiť :)

Doučovanie aj cez Skype.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Alžbeta R.

Alžbeta R.

Neoverená referencia

Chcela som sa začať učiť taliančinu, pretože sa mi páči a aj Taliansko. Prebrali sme nielen gramatiku a slovíčka, ale aj veľa zážitkov z Talianska v ich jazyku. Keď nabudúce pôjdem na dovolenku, už sa dohovorím, na to sa teším. Doučovanie taliančiny s Beou je super.

Martina Z.

Martina Z.

Neoverená referencia

Maximálna spokojnosť. Potrebovala som zlepšiť moju začiatočnícku angličtinu, precvičiť konverzáciu a doučiť gramatiku. Bea naozaj naučí komunikovať, celá hodina je veľmi praktická a zameraná na komunikáciu. Mala som zábrany hovoriť anglicky, predtým som brala vždy cvičenia, ale skutočný rozhovor v anglickom jazyku s touto lektorkou je to, čo mi dodáva sebavedomie pri používaní angličtiny.

Martina Z.

Martina Z.

Neoverená referencia

Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, super štýl výučby jazykov a znalosti z praxe mi veľmi pomohli aj v podvojnom učtovníctve, odporúčam. Jazykové znalosti má nielen teoretické ale aj praktické či už v bežnej konverzácii alebo na odbornej úrovni v práci a to je výborné a mne to veľmi pomohlo, odporúčam.