Dominika B.

Dominika B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod
Prijíma študentov

Dominika B.

Prijíma študentov

Mentoring a online lekcie angličtiny

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Výučbe angličtiny sa venujem viac ako štyri roky. Aktívne skúsenosti s týmto jazykom som získala po ukončení štátneho vzdelania na Slovensku na mojom niekoľkoročnom pracovnom pobyte v srdci Londýna. Tie som následne po návrate efektívne využila ako učiteľka angličtiny na základnej škole v Bratislave.

Z môjho pohľadu nižšia efektivita výučby v školskom systéme ma posunula k rozhodnutiu, že ak naozaj chcem študentom dať dostatok vedomostí, je nutné robiť to na osobnej báze. Preto sa dnes venujem kvalitnej výučbe formou individuálnych hodín a to na plný úväzok. Nie len pobytom v zahraničí, ale aj situáciami z bežného života som si sama overila dnešnú nutnosť týchto znalostí.

Mám bohaté skúsenosti so vzdelávaním žiakov základných či stredných škôl, ktorí bojujú s gramatikou, tiež študentov, ktorí sa pripravujú na dôležité skúšky. Perfektné výsledky dosahujem aj s ľuďmi, ktorí sa rozhodli že nikdy nie je neskoro sa začať vzdelávať o čom tiež svedčia recenzie na mojom profile. Pravidelne vyučujem individuálnym spôsobom a taktiež aj menšie skupiny.

Najväčšou odmenou pre mňa je radosť človeka, ktorý po hodinách so mnou spĺňa potrebnú úroveň jazyka vyžadovanú v jeho práci, či súkromí, alebo žiak, ktorý zvláda predtým ťažko dosiahnuteľné úspechy v škole.

Samozrejmosť je maximálne prispôsobenie sa klientovi, flexibilita a profesionalita.


V prípade, že máte záujem o hodinu, ktorá splní Vaše očakávania, budem rada, ak ma budete kontaktovať.

Hodiny prebiehajú ONLINE formou.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Monika S.

Monika S.

Neoverená referencia

Je milá, spolahlivá a skúsena.Vie naučit, pripravit na hodiny a písomky. Vždy príde presne na určenú hodinu. Dokonale doučuje aj online. Môjho syna doučuje dlhodobo, určite odporúčam.

Sofia Š.

Sofia Š.

Neoverená referencia

Dominiku určite odporúčam , má skvelý prístup , vie perfektne učiť , jej hodiny niesu vôbec nudné a vždy vie poradiť a pomôcť v nedostatkoch . Má veľmi priateľsky prístup a vždy pomôže keď je potreba . Bolo pre mna ťažké nájsť si dobre doučovanie ale ako som našla Dominiku už nie.

Lucia K.

Lucia K.

Neoverená referencia

Dominiku určite odporúčam!! Doučovanie má systém, veľmi jednoduché, stručné a zrozumiteľné vysvetľovanie so zameraním na nedostatky a následným použitím na nasledujúcich hodinách čo výrazne zvyšuje efektivitu vyučovania. Najlepšie a najjednoduchšie poňatá angličtina akú som kedy mala možnosť vyskúšať👌👌

Vladimír H.

Vladimír H.

Neoverená referencia

Veľmi doporučujem!!! Vždy pripravená na výučbu nových tém a zároveň má prehľad o nedostatkoch, ktoré priebežne odstraňujeme. Skúsil som už viac spôsobov výučby AJ, ale len Dominika vie podať gramatiku zrozumiteľne a s ľahkosťou. Žiadne bifľovanie! 100% spokojnosť!

Branislav H.

Branislav H.

Neoverená referencia

Dominiku určite odporúčam, hodiny s ňou sú zaujímavé, zábavné a za krátky čas ma toho veľa naučila. Jej systém učenia je veľmi efektívny, zrozumiteľný. Dá sa s ňou dodnúť čas aj dĺžka vyučovania, je veľmi flexibilná 👍

Fotky a certifikáty