Miloslav C.

Miloslav C.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Miloslav C.

Prijíma študentov

Dlhoročná kvalita overená úspešnými výsledkami a prijatím študentov.

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Doučovanie matematiky ZŠ, SŠ,VŠ. Príprava na príjímacie skúšky na SŠ,VŠ. Dlhoročná kvalita overená úspešnými výsledkami a prijatím študentov.
Príprava na Testovanie 9 , maturitu,reparáty, zápočty a skúšky na VŠ.
Doučovanie sa nachádza blízko centra mesta len 600 metrov od kina SCALA bývalý Tokajík, ak mi zašlete svoj mail pošlem Vám mapku ako sa ku mne dostanete.
Odučil a kvalitne som naučil viac ako 800 študentov, z päťkárov robím trojkárov a z trojkárov jednotkárov ( môžem doložiť vysvedčeniami mojich študentov a pochvalami v mojej kronike).
Doučovanie prebieha v mojej vlastnej učebni vybavenej keramickou bielou tabuľou,PROJEKTOROM A VEĽKOPLOšNOU OBRAZOVKOU,lavicou pre žiaka, pomôckami a matematickou literatúrou.Žiadne šuflikantské doučovanie v obývačke pri konferenčnom stolíku, či v kuchyni pri kuchynskom stole.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (32)

+ Pridať referenciu
Peter Š.

Peter Š.

Neoverená referencia

Najlepší učiteľ. Vďaka pánovi učiteľovi som pochopil matematike a urobil som testovanie 93%

Daniel D.

Daniel D.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam pána učiteľa pomohol mi pripraviť sa na prijímacie skúšky na strednú školu. Vedomosti som zužitkoval na testovaní 9. 10/10 Ďakujem.

Deleted-c59000 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Výborný prístup. Pochopila som vysokoškolskú matematiku za pár minút, ktorú som nedokázala pochopiť niekoľko hodín v škole.

Deleted-252aee D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Výborný prístup, odporúčam. 10/10

Deleted-623f4b D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Perfektný učiteľ, ktorý so mnou vždy jednoducho a svižne prešiel látku, ktorej som často na seminároch v škole vôbec nerozumela. Počas hodín som mala priestor na otázky, ktoré trpezlivo zodpovedal aj na viackrát. Som maturantka a nevedela by som si predstaviť lepšieho učiteľa na doučovanie. Vrelo odporúčam:)

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Miloslav C.

pomer a umernoti

katka, daka a janka si zarobili a chcu si rozdelit 130 eur tak, aby casti katky a danky boli v pomere 3:2 a castki katky a jankyv pomere 2:1. Kolko ma ktora dostat

Miloslav C.

Povrch gule a kocky

Vedel by mi, prosím, niekto pomôcť s nasledujúcou úlohou? Guli je opísaná kocka. Koľko percent povrchu kocky je povrch gule? Ďakujem pekne