Veronika M.

Veronika M.

Odpovedá do 16 hodín, na 50% správ
50% 16 hod

Veronika M.

Zbavím ťa strachu hovoriť v cudzej reči:)

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Učiť sa bez učenia? Áno. Hovoriť a nečakať viac, kým budeš mať ,,dostatok vedomostí"?Áno.
Venovať sa témam, ktoré ťa zaujímajú a vychutnať si odteraz každú príležitosť pre ,,do you speak english?" Yes I do.

Pozývam ťa na stretnutia so mnou, online alebo naživo podľa možností, kde ťa víta priestor robiť chyby.Budeš hovoriť s chybami, písať s chybami ale hlavne vďaka nim sa posúvať dopredu a vybudovať si svoju schopnosť sa dorozumieť!

Mojím zámerom je zbaviť ťa komunikačnej bariéry, ktorá vzniká v dôsledku očakávania dokonalej znalosti gramatiky a správnych slovíčok,čo v konečnom dôsledku bráni ľudskej myslí jednoducho trénovať a rozprávať.
Mojou metódou je zameranie sa na obsah jazyka, čo chceme vyjadriť a následne na formu- ako to povedať.Je to spôsob, akým sa učia malé deti, spôsob, akým sa na dovolenke zoznámite s miestnou kráskou ,jednoducho praktické použitie jazyka .

Ďalej ponúkam aj doučovanie slovenčiny ako cudzieho jazyka. Momentálne vediem v kurze skupinu z Ukrajiny a môžem povedať, hodiny nás vzájomne bavia a sú aj veľmi potrebné. Neváhajte sa ozvať.

Hello! Do you need to learn some Slovak , as you are foreigner living here? You are very welcome to have some individual lessons or join some small group clases for better price. Im currently teaching group from Ukraine and all of us enjoy learning together.:)