Anežka Z.

Anežka Z.

Odpovedá do 26 hodín, na 100% správ
100% 26 hod

Anežka Z.

Doučovanie zo slovenského jazyka a literatúry

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer

Popis

Moje meno je Anežka Zajková. Som absolventkou II. stupňa VŠ štúdia v odbore učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry v kombinácii s učiteľstvom psychológie.

Poslednú pracovnú skúsenosť som nadobudla na pozícii pedagogickej asistentky v ZŠ v Košiciach. Okrem asistencie žiakom s poruchami učenia som sa venovala aj doučovaniu SJ pre žiakov z Ukrajiny, vedeniu hodín SJL a doučovaniu žiakov pred náročnými testami, písomkami, dikátmi či testovaním 9.
Vzhľadom k svojmu odboru som absolvovala učiteľskú prax v základných a stredných školách. Taktiež sa venujem jazykovým korektúram záverečných prác či článkov do zborníkov. Skúsenosti s doučovaním som získala v počte 60 hodín, pričom som doučovala online. Venovala som sa doučovaniu 2. stupňa ZŠ, pričom niektoré vyuč. hodiny bolo potrebné prispôsobiť individuálnym špecifikám žiakov (dyslexia, dysortografia, porucha pozornosti).
Inú pedagogickú skúsenosť som získala v MŠ, kde som niekoľko mesiacov praxovala a neskôr aj aktívne pracovala. Taktiež som v minulosti pôsobila v letných táboroch ako animátorka a niekoľko týždňov som tiež pracovala v školskom klube detí.

Najvyhovujúcejší čas pre doučovanie nemám. Snažím sa byť flexibilná, preto som otvorená dohode. Doučujem v Košiciach, no preferujem doučovanie online formou. Pri doučovaní sa zameriavam na požiadavky konkrétneho študenta a v súvislosti s tým volím zameranie jednotlivých hodín, pracujeme s učebnicami, pracovnými listami, cvičeniami, interaktívnymi pomôckami. Samozrejmosťou je vysvetľovanie učiva a následné precvičovanie osvojeného. Na začiatku každej nasledujúcej hodiny sa venujeme opakovaniu z predchádzajúcej hodiny, príp. akýmkoľvek nejasnostiam. Snažím sa vytvárať partnerskú a priateľskú atmosféru na každom doučovaní.

V prípade záujmu poskytujem aj skúšobnú vyučovaciu hodinu, kde budete mať možnosť krátko sa oboznámiť a Vy si zároveň overíte či Vám ako doučovateľ vyhovujem. Táto hodina je bezplatná.

Cena 60 min. vyučovacej hodiny je 12 eur.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min