Jana U.

Jana U.

Odpovedá v priemere do 48 hodín.
48 hod+

Jana U.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Ahojte, som vyštudovaná učiteľka anglického jazyka a literatúry a absolvovala som aj prekladateľskú nadstavbu. Okrem učenia a doučovania takisto rada prekladám články a texty.Ponúkam doučovanie angličtiny v akejkoľvek úrovni, záležiac podľa vášho levelu a som ochotná prispôsobiť sa vaším požiadavkám (viac gramatiky, aebo viac komunikácie, konkrétne konverzačné témy,...)
V minulosti som učila anglický jazyk na základných aj stredných školách, avšak najlepšie sa mi osvedčilo doučovanie jednotlivcov, čo si neviem vynachváliť. Aj s doučovaním cez Skype mám dobré skúsenosti.Jestvuje nespočítateľné množstvo internetových cvičení a stránok, na ktoré pri osobnom doučovaní nie je dostatok času, ale samozrejme ani Skype zasa nenahradí osobný kontakt.
Od študenta vyžadujem najmä pozitívny prístup a dôveru v seba samého. Takisto sa nesmie báť povedať mi o akomkoľvek probléme, ktorý má s jazykom pri doučovaní, keďže presne na to je tu doučovateľ, zatiaľ čo v klasickej triede s mnohými žiakmi na každý jeden problém u žiakov nie je čas ani priestor.
Okrem anglického jazyka som ochotná doučovať aj jazyk nemecký, ale tu iba základy u začiatočníkov.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Adrián G.

Adrián G.

Neoverená referencia

Janka maľa veľmi priatelský prístup keď sme sa spoločne snažili vylepšiť moje konverzačnè schopnosti. Obzvlášť ocenujem, že v prvom rade bola zvedavá nato čo práve viem. Jej vyučovacia metóda je založená na hravú komunikáciu.

Andrej H.

Andrej H.

Neoverená referencia

Janka je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých, ktorí sa chcú zlepšiť v konverzácií. Na témach sa dá dohodnúť a prístup je priateľsky.

Romana S.

Romana S.

Neoverená referencia

Janku ako doučovatelku môžem vrelo odporúčať, v doučovanej oblasti má veľký prehľad a plusom je jej profesionálny a zároveň priateľský prístup.

Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Profesionálny a ľudský prístup, dá sa dohodnúť na čase a tempe vyučovania, vie zrozumiteľne vysvetľovať a hodiny boli zaujímavé :)

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

My a jazyky

Často sa stretávame s tvrdením, že "ja na jazyk nemám bunky" a podobnými, dovolím si tvrdiť, nezmyslami. Pravdou je, že každý z nás je osoba jedinečná, čo platí najmä pre našu psychickú stránku a…