Lucia S.

Lucia S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod
Prijíma študentov

Lucia S.

Prijíma študentov

Full time lektorka

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Zdravím Vás budúci študenti,


posledné roky nás naučili pracovať online a mne sa táto metóda osvedčila aj pri vyučovaní angličtiny.

Ako vyzerajú moje lekcie? V prvom rade sa snažím u každého študenta o individuálny prístup. Niekto si praje vedieť angličtinu na dovolenku, iným naháňa strach blížiaca sa maturita, pohovor, alebo prezentácia v práci.
Medzi mojimi študentami sú aj veční začiatočníci, alebo tí, ktorí potrebujú oprášiť vedomosti zo školy. Počúvam aké máte predstavy a sprevádzam vás na ceste za vytúženou plynulou angličtinou.

Podľa toho o čo máte záujem, zostavujem aj plán hodiny. Konverzácia je vždy súčasťou, ďalej gramatika, slovná zásoba, frázy, rozdiely v použití niektorých slov a pod. Všetko závisí od Vašej úrovne a predstavy, čo vás baví a oslovuje.

Mojou obľúbenou pomôckou sú TED talks, youtube kanály, BBC, zahraničné portály pre učiteľov atď.

Lektorstvo je mojim full time zamestnaním, takze vam ponukam kvalitne lekcie.

Najviac ma teší a motivuje záujem študenta. Povedzte čo Vás baví, správa, ktorá Vás zaujala v televízii, o čom radi komunikujete, obľúbený seriál, pesnička. Všetko použijem na spríjemnenie nášho spoločného času. Učiť sa nemusíte len z kníh dopĺňaním cvičení a memorovaním gramatiky. Učíme sa „za jazdy“, to čo práve potrebujeme a čo nás baví. To je najlepšia motivácia :).

Moje obľúbené témy sú sebarozvoj, enviromentálne témy, vzťahy, aktuálne dianie vo svete. Úplne bez problémov môžeme prejsť aj klasické témy ako jedlo, móda, práca, cestovanie ...

Pokiaľ sa cítite stratení a neviete čo by Vás v konverzácii bavilo, vôbec to nevadí, mám pripravené materiály vždy dopredu.

Bežne trvá lekcia 60minút/12€. Prvá lekcia je zadarmo, aby sme si vyskúšali či si navzájom „sadneme“, porozprávame sa o Vašich požiadavkách, znalostiach. Spôsob akým Vás baví / nebaví sa učiť nové veci a pod. Po lekcii mi dáte emailom vedieť či pokračujeme platenými lekciami ďalej alebo nie.

Z anglického jazyka mám
- štátnicu
- ukončené bakalárske štúdium na anglickej univerzite
- certifikát The Cambridge CELTA Certificate ziskany v UK
- 6 rokov osobných a pracovných skúseností v Anglicku
a 5 rokov doučovania na Slovensku

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Či viete len YES a NO, alebo potrebujete niečo doladiť, rada Vám pri tom budem asistovať. Teším sa na Vás. Prosím kontaktovať na lucia (bodka)beljanska(zavináč)gmail(bodka)com

Lucia

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Lydka H.

Lydka H.

Neoverená referencia

Lucka je milá lektorka, komunikatívna, priateľská a flexibilná. Naše hodiny prebiehajú v angličtine, vždy má pripravené zaujímavé materiály a upozorňuje na chyby pri rozprávaní, čo je veľmi fajn. Vďaka domácim úlohám sa k prebraným veciam vraciam aj mimo hodiny. Hodiny s Luckou sú zaujímavé a zábavné, často ani neviem, ako uplynulo 60 minút. :) (febr. 2024)

Miroslav M.

Miroslav M.

Neoverená referencia

Na DoučMa je množstvo ľudí, ktorí ovládajú cudzí jazyk, ale iba niekoľko, ktorí ho vedia naučiť aj Vás. Lucia tento dar má. Podarilo sa mi ju nájsť až na tretí pokus, ale oplatilo sa hľadať. Už takmer rok mi pomáha rôznymi formami zlepšiť moju komunikáciu v angličtine. Lucia, ďakujem. Miro 8.8.2021

Gabriela V.

Gabriela V.

Neoverená referencia

Lucia je vynikajúca učiteľka :), už sa učíme viac ako rok cez Skype. Je to naozaj veľmi výhodná forma, nemusím nikam cestovať a ušetrím tak kopu času. Takže vrele odporúčam :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky