Marián D.

Marián D.

Odpovedá do 23 hodín, na 100% správ
100% 23 hod
Prijíma študentov

Marián D.

Prijíma študentov

KVALITNÉ DOUČOVANIE- Matematika, Fyzika, Chémia, Sj, Aj

Cena Od 40 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

S dovolením sa v úvode predstavím. Pracujem ako privátny pedagóg a mentor s 27-ročnými skúsenosťami v individuálnom doučovaní (face to face) a mentorovaní žiakov/študentov s profesionálnym pedagogickým prístupom a venujem sa predškolskej príprave, systematickému doučovaniu (na I.stupni ZŠ tutoring všetkých predmetov s vedením žiaka k samostatnosti, sebadisciplíne, zodpovednosti) a pripravujem na monitor,testovanie, prijímacie pohovory, maturity, SCIO TESTY, medzinárodné testy a skúšky na ZŠ, SŠ, Univerzitách a VŠ s využitím moderných sofistikovaných metód v rámci Bratislavy a okolia, Malaciek, Pezinku a Senca.Ponúkam možnosť plnohodnotnej výuky online(e-learning) v rámci SVK a aj na medzinárodnej úrovni. Garantujem seriózny a zodpovedný prístupu na profesionálnej pedagogickej úrovni s pozitívnymi výsledkami. V prípade potreby referencií rád poskytnem kontakt na rodiny a žiakov, s ktorými som pracoval/ pracujem. Kontaktujte ma poprosím len v prípade seriózneho záujmu spolupráce. Ďakujem a prajem pekný deň

Typy lekcií

Štandardná lekcia

40 € / 60 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Janka8 D.

Janka8 D.

Neoverená referencia

Pána Daniša odporúčam všetkým, ktorí hľadajú profesionálny prístup pre doučovanie. Doučujúci je vždy perfektne pripravený na hodinu. Materiály vypracované na hodine sú posielané pre domácu archiváciu na email (čo je vždy super mať po ruke na rýchle zopakovanie ). Jednoducho výborné :)

Artur H.

Artur H.

Neoverená referencia

Pána Daniša vrelo doporučujem. Pripravuje ma na maturitu z matematiky, jeho prístup je veľmi profesionálny každé učivo vie do podrobna vysvetliť k čomu prikladá aj vynikajúce grafické poznámky. Nemal som zatiaľ žiaden problem s pochopením učiva ktoré mi vysvetľoval ani s ničím iným. Jeho prístup je zatiaľ asi najlepší aký som zatiaľ zažil od hocijakého iného doučovateľa.

David L.

David L.

Neoverená referencia

Pán Daniš ma doučuje online matematiku od septembra.Pripravuje ma na písomnu maturitu a tak tiež aj na príjmačky na VS. Odporúčam jeho doučovanie.Je to seriózne a všetko do podrobna vysvetlené.Veľký plus sú aj poznámky, ktoré mi priebežne posiela z hodín, všetko je pekne farebne označené a vysvetlené.

Zuzana

Zuzana

Neoverená referencia

Veľmi kvalitná náuka čo sa týka vysvetlenia a aj spracovania jednotlivých tém. Študujem na nemeckej skole cize mi to vie pán Danis vysvetlit aj v nemčine a vždy tomu pochopím. Prístup k práci je vždy veľmi profesionálny a samozrejme po čase aj kamarátsky. Veľmi odporúčam;)

Naďa Č.

Naďa Č.

Neoverená referencia

Pán Daniš doučuje môjho syna matematiku a teda za veľmi krátky čas syn dosiahol perfektné výsledky za veľmi krátky čas. Mimoriadne oceňujem informačný mail po každej výuke, o preberanom učive a o vzájomnej komunikácií. Syn sa cíti v danom predmete oveľa komfortnejšie a istejšie. Za seba môžem povedať, že ak by mi to financie dovoľovali, pán Daniš by vyučoval moje deti všetky predmety, ktoré má vo svojom portfóliu.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky