Jozef M.

Jozef M.

Odpovedá do 5 hodín, na 80% správ
80% 5 hod
Prijíma študentov

Jozef M.

Prijíma študentov
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Mám 21 rokov a už 3 roky sa venujem doučovaniu deti aj dospelých v rôznych študijných oblastiach od matematiky po humanitné vedy. Ďalej Vám viem pomôcť s konverzáciou , písaním či gramatikou v anglickom jazyku . Študoval som na medzinárodnej škole, bilingválnom gymnáziu a momentálne študujem vysokú školu zameranú na ekonómiu a humanitné vedy. Počas strednej školy som sa zúčastnil rôznych predmetových olympiád či iných súťaži v slovenskom aj v anglickom jazyku . Aj vďaka tomu mám schopnosti učiť skoro všetky stredoškolské a základoškolské predmety.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Rebecca H.

Rebecca H.

Neoverená referencia

Dakujem Jozefovi velmi pekne za doucenie matematiky , dcera bola spokojna a opravnu pisomku napisala na 1. Na hodinu prisiel vzdy pripraveny a rychlo dobrali co bolo treba. Jednoznacne odporucam .

Filip B.

Filip B.

Neoverená referencia

Na prvý dojem by som to nebol povedal, ale Jožo mi veľmi pomohol v zlepšení mojej komunikácie v angličtine. Ak chcete vedieť spíkovať ako praví Briti, tak určite Joža odporúčam.

Simona H.

Simona H.

Neoverená referencia

Ďakujeme Jozefovi za doučovanie chémie. Syn bol s ním spokojný, vysvetlenej látke dobre porozumel. S doučovateľom sa dalo dohodnúť na termíne, Keď náhodou nemohol prísť, vopred nám dal vedieť. Oceňujeme jeho snahu pripraviť sa na hodiny a jeho trpezlivosť. Odporúčame ďalším záujemcom!

Peter T.

Peter T.

Neoverená referencia

S Jozefom som veľmi spokojný, dobre ovláda angličtinu, vždy má dobrú tému na konverzáciu, takže sa do konverzácie nemusím ani nútiť, chodí vždy načas a má dobrú cenu. Odporúčam.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky