Iva P.

Mgr. Iva P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Iva P.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Tlmočím, prekladám, lektorka vo viacerých jazykových školách na SVK, práca int. tlmočníka a prekladateľa, momentálne si robím doktorát, rýchlo spoľahlivo a efektívne-skúsenosti s nemecky hovoriacimi krajinami. Aktívna nemčina a angličtina-španielčina- začiatočník. Teším sa na spoluprácu:-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Monika B.

Monika B.

Neoverená referencia

Chcela by som vyjadriť svoju úplnú spokojnosť s jej výučbovým prístupom. Schopnosť vysvetliť učivo je ohromujúca. Dokáže vytvoriť prostredie, kde sa žiaci môžu ľahko angažovať a učiť. Pani učiteľka má vynikajúci spôsob vysvetľovania náročných tém, ktorý robí učenie zábavným a prístupným. Verím, že jej lekcie predstavujú skvelý základ pre úspešné osvojenie nových vedomostí.

Alena Š.

Alena Š.

Neoverená referencia

S doučovaním slečny Ivanky som veľmi spokojná. Je veľmi profesionálna a sčítaná. Dokáže poznatky vysvetliť takým spôsobom aby im študent dokázal lepšie porozumieť, vysvetľuje na príkladoch z praxe, veľmi dobre prepája súvislosti a využíva mediáciu. Je vždy ochotná pomôcť a poradiť a určite by som ju ako lektorku odporučila.

Martin V.

Martin V.

Neoverená referencia

S odstupom casu musim jednoznacne povedat, ze po 30 hodinach pred pol rokom/rokom, som sa naucil viac nemciny, ako za 4 roky na gympli, takze pani lektorka jednoznacne vie, co robi

Michal G.

Michal G.

Neoverená referencia

Top lektorka s ľudským prístupom a perfektnou prfesionalitou. Veľká vďaka!!!

Iva M.

Iva M.

Neoverená referencia

Doučovanie jednoznačne odporúčam, verím že s jej profesionálnym a efektívnym prístupom dokáže zázraky a ukáže že vzdelávanie nie je len o biflení ale o tom že dokáže byť nesmierne fascinujúce. Osobne mi veľmi pomohla cez praktický a skúsenostný výklad . ĎAKUJEM.

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Iva P.

Dotazník

Zdravím Vás, potrebovala by som pomoc s tvorbou dotazníka na SOČ k téme Poruchy držania tela alebo aj vplyv životného štýlu na ochorenia crbtice a pohybového aparátu, ak má niekto nápady na otázky alebo jeho štruktúru, prosím napíšte. Veľmi mi to pomôže. Ďakujem

Iva P.

Vzor

Dobrý deň.Prosím ,aký má vzor slovo tretí,mnohonásobný a veľakrát? Ďakujem.

Iva P.

Slovenský jazyk

Dobrý deň vedel by mi niekto pomôcť s nadvetnou syntaxou rozdeliť text na ETJ Ďakujem za odpoveď 😊