Daniel F. Overená identita

Dr. Daniel F.

Odpovedá do 12 hodín, na 70% správ
70% 12 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Daniel F.

Prijíma študentov

Prijatých a odučených už 242 lekárov v SR, ČR, AT, DE, USA a EN (5/2023)

  • Od  30 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

**Cena za hodinu je informatívna. Každý študent má individuálne nastavenie. Prvé stretnutie je zadarmo, vysvetlíme si všetko čo potrebuješ vedieť podľa toho kam sa hlásiš a navrhnem ti časový plán/cen.

Doučujeme spolu s bratom viac ako 11 rokov. Úspešnosť prijatia máme ročne okolo 15 prijatí zo 17 uchádzačov. K dnešnému dňu máme za sebou odučených 242 lekárov z nich 151 už medicínu ukončilo. Každému novému žiakovi nastavujeme plán individuálne, podľa jeho potrieb a očakávaní. Aktuálne obaja učíme na univerzite Komenského, pôsobíme však aj na univerzitách v Rakúsku, Anglicku, na Kube a v Kanade.

Vyštudovali sme s bratom Biochémiu a Fyzikálnu Chémiu (Doktoráty), venujeme sa vymýšľaniu lekárskych prístrojov, materiálov a liečiv.

Prípravu na prijímačky berieme zároveň ako budovanie vlastnej školy vysoko kvalifikovaných lekárov schopných konkurovať na najlepších pracoviskách na svete. Za našu prácu v oblasti vedy a vzdelávania sme získali za posledné roky viac ako 60 rôznych medzinárodných ocenení, štátnych ocenení (SR,ČR, AT) a certifikátov.

Učíme prijímačky ale aj študijné predmety v
SR (UK, SZU, Košice)
ČR (Praha, Brno, Ol, HK)
AT (W,L)
USA (NY, LA, OH)
Kanada (TO, YZZ)
Nemecko (Berlín, Hamburg)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (24)

+ Pridať referenciu
Martina J.

Martina J.

Neoverená referencia

Chcela by som poďakovať za veľmi dobrý prístup, časovú flexibilitu a hlavne organizáciu na hodinách. Od septembra som sa pripravovala na prijímačky na medicínu a nemohla som si vybrať lepších doučovateľov :) Učivo bolo vysvetlené jednoducho a zrozumiteľne, poznámky mi pomohli lepšie porozumieť preberanej látke v škole. Vďaka nim bola príprava na maturitu a prijímačky malina :) Ella

Sabina K.

Sabina K.

Neoverená referencia

Daniel ma za polroka dokázal naučiť učivo, ktoré sa na stredných školách učí niekoľko rokov. Vybrať si Daniela ako doučovatela na medicínu bola najlepšia voľba, všetko vysvetľuje logicky, ochotne, s trpezlivosťou a hlavne s dobrou náladou. Nielenže som z každej hodiny odchádzala s hlavou nabitou vedomosťami, ale aj veselou náladou a motiváciou. Vďačím mu za flexibilitu a podporu. Takmer žiadnu otázku som sa nemusela bifliť, pretože som vdaka nemu všetkému rozumela. Ďakujem mu za každú hodinu.😌

Ivana H.

Ivana H.

Neoverená referencia

Za moje vedomosti z chémie, biológie a môje úspešné prijatie na Lekársku fakultu vďačím Danielovi. Tieto náročné predmety vie vysvetliť tak, že všetko mi dávalo zmysel. Odporúčam každému, kto by sa chcel vzdelávať v tejto oblati jeho doučovania.

Samuel B.

Samuel B.

Neoverená referencia

Daniel mi neskutočne pomohol v príprave na prijímačky na LFUK. Okrem fantasticky vysvetleného učiva by som chcel vyzdvihnúť aj výnimočný osobný prístup a to že vo mňa veril aj keď som sa cítil byť úplne stratený. Ďakujem za každú hodinu, bolo to super 🙂

Laura K.

Laura K.

Neoverená referencia

Vybrať si Daniela ako doučovateľa, či už na prípravu na príjmačky alebo na zlepšenie priemeru v škole, bola rozhodne moja najlepšia voľba. Za celú strednú či základnú školu som sa nestretla s učiteľom, ktorý by mi dokázal takto dokonale vysvetliť aj to najťažsie učivo. Pokiaľ hladáte človeka, ktorý Vás s veľkou dávkou trpezlivosti pripraví na všetky skúšky, či už na strednej škole alebo na príjmačky na vysokú, lepšieho doučovateľa než Daniela nenájdete. Veľké ďakujem! :)

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Daniel F.

Kinematika a dynamika hmotného bodu

Šíp s hmotnosťou 0,5 kg letiaci rýchlosťou 30 m/s sa zabodne do voľne visiaceho vreca so slamou a uviazne v ňom. Vrece sa v dôsledku toho začne pohybovať rýchlosťou 1 m/s. Aká musí byť hmotnosť vreca, ak zanedbáme straty trením?

Daniel F.

Chémia typy orbitálov

Napíšte poradie jednotlivých orbitálou podľa ich vzrastajúcej energie pre vrstvy K, L, M a N.