Nikolas Š.

Nikolas Š.

Odpovedá v priemere do 21 hodín.
21 hod

Popis

Dobrý deň prajem,
volám sa Nikolas a rád ponúknem služby súkromného doučovania nemeckého, anglického jazyka a začiatky ruského jazyka. Prioritou sú nemecký a anglický jazyk, keďže dané jazyky študujem a venujem sa im dlhšie časové obdobie a dovolím si tvrdiť, že úspešne. Medzi moje úspechy v daných jazykoch patria najmä certifikát CAE B2 z júna 2016, daný certifikát mi v podstate vyšiel tesne na B2, ale jednotlivé časti boli na rozhraní medzi B2 a C1. K praktickému používaniu anglického jazyka patria najmä študijný program Erasmus, dobrovoľnícke aktivity v zahraničí a jazykové školy v zahraničí.
Dôkazom mojich znalostí z nemeckého jazyka patrí štátna skúška z interkultúrnej komunikácie a rokovaní v danom jazyku. Môj plán je dorobiť si certifikát "Wirtschaft Deutsch". Taktiež mám za sebou niekoľko kurzov v Goethe Institut na úrovni C1. Praktické používanie jazyka som si vylepšil najmä vďaka dobrovoľníckym aktivitám v zahraničí, pracovným pozíciám a štúdiu.
Ruský jazyk, z mojej ponuky, je najmä pre začínajúcich študentov. Certifikát a ani iný úradný doklad nemám, ale ak by som mal ohodnotiť znalosti tak sú na úrovni B1.

Prezentačné zručnosti, uvedené v mojom zozname, ponúkam najmä ako obojstranné učenie. Moje skúsenosti v danej oblasti sú debating society na univerzite ISM, kde som absolvoval program Erasmus. Momentálne je predo mnou výzva s názvom Toastmasters.

Fotky a certifikáty