Ján S.

Ján S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 20% správ
20% 1 hod

Ján S.

Koľko jazykov vieš toľko životov žiješ naučme sa ich spolu

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte, volám sa Ján a vyučujem anglický, slovenský a arabský jazyk už vyše 13 rokov. Moje hodiny zahŕňajú mnohé iné služby čo ostatní doučovatelia neponúkajú a to nasledovné :

1. Na začiatku každý študent vyplní dotazník s otázkami vďaka ktorým sa vyšpecifikuje na čo konkrétne sa v jazyku chce zamerať, čo sú jeho ciele čo v danom jazyku chce dosiahnuť a za aký čas (napr. za 6 mesiacov chce viesť 15 minútové konverzácie na témy z bežného života alebo za 3 mesiace si vedieť prečítať po arabsky všetky nápisy v arabčine ktoré na dovolenke v Egypte uvidí na ulici a rozumieť im). Vďaka dotazníku bude vedieť študent presne na čom presne bude pracovať a na čo sa zameria.

2 Vysvetlenie gramatiky jazyka od A po Z s dodatočným audio výkladom a materiálmi ku ktorým sa študent môže následne kedykoľvek vrátiť)

3. 24/7 servis mimo hodín kde sa môže študent opýtať čokoľvek chce ohľadom daného jazyka (gramatika,slovíčka plus možnosť non stop komunikácie v danom jazyku formou chatu teda trénuje daný jazyk aj mimo hodín úplne zadarmo)

4.Prístup ku komunite ľudí, ktorí majú daný jazyk, ktorý študent študuje materinský ( t.j. rodilí anglicky , arabsky a slovensky hovoriaci s ktorými sa môže bezplatne zoznámiť a následne s nimi mať pravidelný kontakt a precvičovať daný jazyk tiež bezplatne)

5. V prípade vycestovania do jednej z krajín ktorej jazyk študent študuje zabezpečenie ubytovania priamo doma u rodiny , ktorá týmto jazykom hovorí.

6. Materiály k jazyku ktoré na voľne predajnom trhu nie sú , no ja som si ich sám vytvoril (napr. slovensko anglický audio slovník s frázami na rôzne témy).
Moje jazykové skúsenosti :

Anglický jazyk - Žil som v Anglicku a časť mojich príbuzných - rodina je britsky hovoriaca. Mám jazykový certifikát z british council.
Arabský jazyk - Magisterský titul z arabistiky na univerzite.Žil som a študoval arabčinu na univerzite v Sýrii, následne som strávil nejaký čas v Tunise a Ománe kde som žil v arabských rodinách.
Slovenský jazyk - Vyše 13 rokov vyučovania slovenčiny s orientáciou na cudzincov. Mám spracované ktoré národnosti majú s čím konktrétne problém pri učení sa slovenčiny a teda viem na čo sa zamerať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Michal Č.

Michal Č.

Neoverená referencia

Jan mal nadovsetko zodpovedný a profesionálny prístup. Oceňujeme hlavne jeho odbornosť, ochotu a snahu. Jeho uceniu sa nedalo nič vytknúť. Dakujeme!

Slavomira H.

Slavomira H.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam Jána ako lektora. Veľa cestujem a preto mi vyhovuje skype doučovanie cudzích jazykov. Je veľmi flexibilný, spoľahlivý, precízny a čo je dôležité pre mňa osobne aj trpezlivý. Jeho odbornosť dosahuje vysokú úroveň vo všetkých oblastiach, ktoré som doteraz potrebovala jazykovo posilniť. Spôsob výuky je tvorivý, zrozumiteľný, prispôsobuje sa jazykovej úrovni v danej téme. Vrelo odporúčam a teším sa na nové vedomosti, ktoré pri ňom získam v anglickom či arabskom jazyku. Ján veľké ďakujem.

Valéria B.

Valéria B.

Neoverená referencia

Veľmi pozitívne hodnotím prístup, spoľahlivosť a 100% pripravenosť na hodinu. Keďže dnes máme málo času doučovanie cez skype mi veľmi vyhovuje a toto bol veľmi dobrý spôsob. Môžem len doporučovať pána lektora všetkým čo sa chcú začať učiť či už anglický alebo arabský jazyk. Ďakujem

Marek T.

Marek T.

Neoverená referencia

Taktiež môžem potvrdiť všetky referencie. V mojom prípade sa jedná o doučovanie arabského jazyka cez skype. Vždy sa vieme dohodnúť na termíne, hodine, Ján je veľmi flexibilný. Hodiny sú zaujímavé, plné rôznych doplnkových materiálov, nie je problém dohodnúť sa aj na domácich úlohách, Ján ich vždy rád skontrolujeme na úkor svojho voľného času, čím sa ešte zintenzívni štúdium jazyka. Vždy sa dozviem aj pár zaujímavostí z kultúry a reálií. Odporúčam!

Deleted-ad89c0 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Môžem potvrdiť všetky referencie čo sa týka prípravy na hodiny, jej dynamiky a pozitívnej motivácie študenta. Je vždy dochvíľny, naozaj trpezlivý, ústretový a časovo flexibilný. Myslím, že sa dá zovšeobecniť, že vie študenta naozaj naučiť.

Blogy (1)

Arabský jazyk - ako málo o ňom vieme

Mnoho ludi si mysli, ze ked nejaky jazyk ma ine pismo ako ich jazyk, tak musi ist nevyhnutne o velmi komplikovany jazyk a to ma potom za dosledok ze ludia ho povazuju za "nenaucitelny jazyk" a…

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ján S.

ako spravne povedat "uhorkova sezona" po anglicky

Ako poviem po anglicky vyraz "momentalne je uhorková sezóna" nedarí sa?