Zuzana L.

Zuzana L.

Odpovedá do 28 hodín, na 70% správ
70% 28 hod
Prijíma študentov

Zuzana L.

Prijíma študentov
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som profesionálna prekladateľka z/do anglického jazyka a popritom doučujem angličtinu. Mám všeobecnú štátnu skúšku z angličtiny úroveň C1-C2 (prospech s vyznamenaním) aj špeciálnu štátnu jazykovú skúšku - odbor prekladateľský, C2 (prospech s vyznamenaním). Doučujem deti aj dospelých na všetkých vedomostných úrovniach od úplných začiatočníkov až po prípravu na maturitu, prijímacie skúšky a štátnice. Vyučujem všeobecnú angličtinu, obchodnú angličtinu, gramatiku, preklad, konverzácie, písanie esejí v angličtine, ... Vyučujem osobne aj online cez Skype, alebo Viber.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Barbora M.

Barbora M.

Neoverená referencia

Hodiny angličtiny s lektorkou Zuzkou mám už vyše roka a pol a som nadmieru spokojná. Zuzka je vo vzťahu k študentovi veľmi empatická, usiluje sa ho motivovať a povzbudiť v ďalšom učení. Hodiny sú šité na mieru podľa potrieb študenta, napr. v mojom prípade veľa čítame a následne konverzujeme, aby som sa čo najrýchlejšie "rozhovorila". Pokroky sú citeľné už v relatívne krátkom čase. Zuzka ma takisto úspešne pripravila na pracovný pohovor, súčasťou ktorého bol gramatický test z AJ, za čo jej i touto cestou veľmi pekne ďakujem! :-)

Marianna Z.

Marianna Z.

Neoverená referencia

Vrelo odporúčam Zuzka je príjemná skvelá učiteľka ,,Naučí ,vysvetlí všetko s kľudom a rozvahou,,,Naučila ma veľa od nuly v podstate,,,Som rada ,že som ju spoznala nielen ako učiteľku ,ale aj ako človeka,,,Budete spokojní ja som bola veľmi,,,,Dakujem Zuzka Marianna Maja košice

Jana G.

Jana G.

Neoverená referencia

Zuzka je veľmi milá, flexibilná lektorka s výbornými pedagogickými zručnosťami. Učivo vie veľmi dobre prispôsobiť schopnostiam a potrebám žiaka. Hodiny sú vždy tvorivo a flexibilne využité. Pracuje s dostupnými materiálmi a neustále pracuje aj na sebe. Je príjemná a charizmatická. Odporúčam! :-)

Majka

Majka

Neoverená referencia

Zuzka je veľmi ústretová a veľmi dobrá lektorka. Naplno sa prispôsobila mojim požiadavkám a taktiež tomu, že na štúdium potrebujem čas. Jej materiál k výučbe je veľmi pekne a kvalitne pripravený, Vrele ju ako lektorku odporúčam každému, kto má záujem spolupracovať s profesionálom, ale samozrejme s človekom, ktorý toho druhého vie pochopiť.

Fotky a certifikáty