Dominika B.

Mgr. Dominika B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 40% správ
40% 1 hod

Dominika B.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer
Preferované časy: poobede, večer
Popis Referencie

Popis

Som učiteľkou anglického a nemeckého jazyka.
Absolvovala som jazykový pobyt v Anglicku, kde som získala jazykový certifikát úrovne C1 a pracovala som i v Nemecku z dôvodu zdokonalenia sa v jazyku.
Výučbe a doučovaniu cudzích jazykov sa aktívne venujem.

Magisterská štátna skúška z angličtiny a z nemčiny.

Možnosť výučby i cez Skype.
Cena za skype hodinu (60 min) je 13€ a pri osobnom stretnutí 15€.

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Miroslava H.

Miroslava H.

Neoverená referencia

Dominika je skvelá PANI učiteľka. Učí ma anglický jazyk od uplného začiatku. Hodiny sú zábavne a hlavne sú o komunikácií. Dokázala ma rozhovoriť aj keď zatiaľ iba základ ale na ostatnom stále pracujeme. Určite ju odporúčam všetkým, ktorý sa chcú učit jazyk. Vždy je ochotná sa prispôsobiť časovo, ale hlavne sa prispôsobuje úrovni na ktorej jej študent začína. Dominika si super a ďakujem

Andrea V.

Andrea V.

Neoverená referencia

Dominiku naozaj doporučujem, doučovala môjho syna a pripravovala ho aj na maturity z nemeckého jazyka (úspešne zmaturoval). Spôsob doučovania mu vyhoval a hodiny boli nielen učením ale i zábavou. Ďakujem veľmi pekne Dominika

Nikoleta L.

Nikoleta L.

Neoverená referencia

Dominika je typ doučovateľky, ktorú ocení nejeden zaneprázdnený človek, keďže je veľmi časovo flexibilná. Navyše je vždy pozitívne naladená, takže na hodiny s ňou sa človek teší. Svoju prácu vykonáva precízne, dbá na správnu gramatiku aj výslovnosť jazyka a pri doučovaní sa zameriava najmä na tie oblasti, ktoré idú dotyčnému najmenej, a v ktorých je slabý. Určite doporučujem!

Eva G.

Eva G.

Neoverená referencia

Dominka je velmi dobra ucitelka. Doucuje ma nemcinu uz asi 3 mesiace a neviem si vynachvalit. Vzdy sa zameriame na co potrebujem, vacsinou rozpravanie v nemcine a tiez na moje slabe stranky v gramatike. Paci sa mi, ze Dominika nema problem ma opravit kedykolvek urobim nejaku chybu.

Simona Ž.

Simona Ž.

Neoverená referencia

Dominika je jedna mila, precizna a vysoko kvalifikovana ucitelka. Doucuje ma anglictinu cez skype a som vysoko spokojna. Doporucujem vsetkymi desiatimi.