Dominika P.

Dominika P.

Odpovedá v priemere do 30 hodín.
30 hod

Dominika P.

Nakoniec zistíš, že tá chémia nie je taká ťažká, ako vyzerá ;) • doučovanie teraz aj cez internet •

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj,
som študentkou tretieho ročníka farmácie na UVLF v Košiciach a ponúkam doučovanie z chémie. Pomôžem s prípravou na maturitu alebo prijímačky na SŠ,VŠ, a taktiež s chémiou pre študentov nižších ročníkov UVLF alebo s učivom SŠ. Cena doučovania je 10€ za 60 minút. K niektorým témam poskytujem aj prehľadné poznámky, ktoré sú super pomôcka na pochopenie. V prípade záujmu ma kontaktujte správou.

Momentálne je u mňa možnosť doučovania aj cez videohovor.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Evelin K.

Evelin K.

Neoverená referencia

Chcela by som Dominiku len odporúčať každému kto potrebuje chémiu ovládať. Dominika je veľmi priateľská a trpezlivá, ochotná pomôcť hocikedy. Po prvom stretnutí som obľúbila chémiu ešte viac, uľahčuje mi učenie na vyučovanie a na prijímačky. Hravo vie vysvetliť učivá. Patrí medzi najlepších doučovateľov. :)

Sandra V.

Sandra V.

Neoverená referencia

Dominika je veľmi milá, trpezlivá všetko ochotne vysvetlí aj viackrát, poslala mi k učivu vypracovaný materiál 😊 môžem len odporúčať.

Lenka K.

Lenka K.

Neoverená referencia

Ďakujem za skvelé doučovanie a naozaj odporúčam Dominiku 👍 Chémiu ovláda bravúrne a vysvetliť vie všetko naozaj pochopiteľne a trpezlivo. Spracuje a pošle aj materiál, čo mne osobne veľmi uľahčilo učenie. Moja znalosť chémie bola skutočne nulová, ale vďaka nej som úspešne zvládla prijímačky na vysokú školu :)

Jessica D.

Jessica D.

Neoverená referencia

Milá osoba,vysvetli učivo kľudne aj viackrát. Určite odporúčam :).

Lenka L.

Lenka L.

Neoverená referencia

Jednoznačne odporúčam,priateľská atmosféra, vysvetli kľudne aj viackrát a k tomu všetkému pripravý aj poznámky. Zamňa jedna z najlepších doučujúcich čo som zatial mala.