Peťa I.

Peťa I.

Odpovedá do 22 hodín, na 100% správ
100% 22 hod

Peťa I.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ponúkam doučovanie angličtiny a nemčiny, vrátane konverzácií a príprav na maturitu alebo komunikáciu v zahraničí. S doučovaním mám už dlhoročné skúsenosti ako s deťmi a dospelými, tak aj s cudzincami. Pracujem s kvalitnými a hlavne z praxe overenými materiálmi.
ÚVODNÁ LEKCIA JE ZDARMA a trvá približne 30 minút.

Doučujem len CEZ SKYPE, čo je veľmi pohodlné a efektívne, najmä pokiaľ ste sami odcestovaní a cudzí jazyk vám takmer horí pod jazykom ;) alebo by doprava na hodiny bola pre vás príliš komplikovaná.

Doučovanie cez SKYPE je vhodné pre každého, kto:
- pracuje v zahraničí
- je žiakom alebo študentom ZŠ, SŠ a VŠ
- je časovo veľmi vyťažený a(lebo) čas je preňho vzácnou komoditou
- je začiatočníkom a(lebo) doterajšie metódy výučby mu nevyhovujú
- plánuje vycestovať do zahraničia za prácou alebo relaxom
- otvorený novým možnostiam a technológiam :)

Som absolventkou osemročného gymnázia odboru cudzie jazyky. Pracovala som v zahraničí v oblasti gatronómie na lodi a do kontaktu som prichádzala so švajčiarskou, nemeckou, americkou či austrálskou klientelou. Vďaka tomu hovorím plynulo anglicky a nemecky a z obidvoch jazykov som aj maturovala. Na hodiny zaobstarávam prefotené resp. preskenované materiály k danému učivu, takže starosti s nosením alebo zaobstarávaním učebníc alebo kníh odpadá.

Ak máte ešte nejaké dodatočné otázky, prosím, kontaktujte ma a veľmi rada vám odpoviem. Teším sa na Vás!

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Anna S.

Anna S.

Neoverená referencia

Odporúčam každému, kto sa chce doučovať. Prístup super a hodiny s ňou sú veľmi veľmi veľmi dobre. Poskytuje materiály a vie dobre vysvetliť a naučiť nemecký jazyk.

Thai H.

Thai H.

Neoverená referencia

Doporučila by som každému, kto má akékoľvek problémy s nemčinou. Hodiny s ňou sú zábavné a náučné a taktiež vie pokytnúť materiály na rôzne učivá.

Jozko M.

Jozko M.

Neoverená referencia

Ahoj prosim ta potreboval by som čosika z nemčiny som ochotny ti zaplatit, poslem € na učet ... mozes sa mi ozvat na email ? dakujem vopred pekne ...