Martina F.

Martina F.

Odpovedá do 2 hodín, na 44% správ
44% 2 hod

Martina F.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

MOMENTÁLNE DOUĆUJEM LEN CEZ SKYPE.

Naučím príp.doučím španielsky jazyk všetkých úrovní individuálne aj v menších skupinách. Naučím gramatiku, konverzáciu či pripravím na maturitu/prijímacie pohovory na VŠ či jazykovú skúšku DELE. Študovala som tlmočníctvo a prekladateľstvo a absolvovala som aj študijný pobyt v Španielsku. Mám niekoľkoročnú prax s doučovaním, som učiteľkou na SŠ a lektorkou na jazykovej škole. Prispôsobím sa požiadavkám študenta. Materiály mám, nie je potrebné zakupovať učebnicu. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na vás :) Cena 8eur/1hodina/skype.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Jana T.

Jana T.

Neoverená referencia

Veľmi oceňujem ochotný, trpezlivý a najmä profesionálny prístup, v ktorom sa odzrkadľuje množstvo skúseností z praxe. Hodiny sú vždy využité v maximálnom rozsahu, sú veľmi prínosné a podnetné, a taktiež veľmi logicky rozdelené v rámci gramatiky a konverzácie. Dokáže veľmi trpezlivo vysvetliť učivo, ako aj poskytnúť veľké množstvo študijných materiálov. Svoje vyučovanie vždy prispôsobí potrebám či požiadavkám žiaka.

Lenka R.

Lenka R.

Neoverená referencia

Oceňujem profesionálny prístup a aplikovanie španiečiny do praxe. Je trpezlivá a milá a vždy ochotná vysvetliť aj niekoľko krát.

Martina C.

Martina C.

Neoverená referencia

Profesionálna a milá. Veľmi zrozumiteľné vysvetlenie gramatiky. Super prístup a aj čo sa týka rozdelenia hodiny.Komunikácia+gramatika.+ veľa,veľa materiálov na precvičovanie a nové slovíčka. Môžem len odporučiť :)