Rebeka N.

Rebeka N.

Odpovedá do 35 hodín, na 20% správ
20% 35 hod

Rebeka N.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahojte! Volám sa Rebeka a som študentkou bilingválneho gymnázia v Sučanoch. Školský rok 2015/16 som strávila na Chigwell School v Londýne, kde som získala akademické štipendium. Svoje štúdium som zavŕšila skúškami AS level v predmetoch matematika, politika dejepis a FRJ. Som držiteľkou medzinárodného certifikátu CPE (Cambridge Proficiency Exam)

Poskytujem doučovanie angličtiny a konverzácie pre všteky úrovne, od začiatočníkov po pokročilých. Mám dlhoročné skúsenosti s vyučovaním študentov aj detí predškolského veku. Doučím dejepis,slovenčinu, pripravím na Monitor, prijímačky aj talentové skúšky na bilingválne gymnázia.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať :-)

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Erika V.

Erika V.

Neoverená referencia

Rebeka je veľmi šikovné dievča. Veľmi nám pomáha s prípravou syna na prijímacie pohovory. Vrelo odporúčam! :)

M. H.

M. H.

Neoverená referencia

S Rebekinou výučbou sme veľmi spokojní. Učí nášho 6-ročného syna angličtinu a od začiatku výučby je vidieť obrovský pokrok. Na hodiny je vždy pripravená,vyzbrojená obrovskou dávkou trpezlivosti a úsmevu. Plán výučby aj jednotlivé preberané témy na hodinách máme vždy vopred v maili. Pre syna je učenie zábavou a Rebeka ho dokáže motivovať. Určite odporúčame a prajeme ešte veľa odučených hodín.

Miroslava

Miroslava

Neoverená referencia

Rebeka je skvelá učiteľka. Svojím prístupom je žiakovi veľmi blízka a pomôže v tom, čo potrebuje. Doučovala dcéru na prijímacie skúšky. Jej prístup je profesionálny, ale priateľský. Môžem len Doporučiť. :-)