Daniela C.

Daniela C.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Daniela C.

Prijíma študentov

Vyučovanie hry na husliach - príjemná atmosféra, profesionálny prístup ku žiakom všetkých vekových kategórií

Cena Od 25 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Súkromne učím - doučujem hru na husliach a podľa potreby aj základy hudobnej teórie a dejín hudby. Moje vyučovacie hodiny charakterizuje profesionálny prístup a príjemná pracovná atmosféra. Ku každému žiakovi pristupujem individuálne a s trpezlivosťou. (Cena za vyučovaciu hodinu - ktorá môže prebiehať aj v maďarskom jazyku - je dohodou). S radosťou sa venujem začiatočníkom, pokročilým, malým detičkám, ako aj dospelým záujemmcom. Poskytovanie notového materiálu a podkladov k hudobnej teórii a dejinám hudby je samozrejmosťou. Najmenší sa oboznamujú s notami a rytmom hravou formou - pomocou rôznych hier, ktoré pre nich s radosťou vyrábam.
Organizujem domáce koncerty, kde majú žiaci možnosť predviesť svoje umenie a zahrať si aj v menších komorných zoskupeniach.
Na hodinách hry na husliach sa venujem aj tzv.Kovácsovej metóde, ktorá obsahuje medzi inými aj cvičenia so špeciálnym nafukovacím balónom. Cvičenia prispievajú k osvojeniu si uvoľnených pohybov oboch rúk a prstov, tak nevyhnutných pri hre na hudobnom nástroji.
Podľa potreby učim aj online.
Som absolventkou VŠMU v Bratislave, huslistka s dlhoročnou praxou v Orchestri SND. Mám rada aj komornú hru, ku ktorej vediem aj žiakov už od začiatkov štúdia. V roku 1997 som založila Komorné združenie Tubarose, s ktorým sme dlhé roky účinkovali na rôznych kultúrnych podujatiach.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Angela S.

Angela S.

Neoverená referencia

Pani učiteľka Danka je fantasticky človek s veľkým srdcom a ešte väčsou trpezlivosťou. Učím sa na husle už ako dospelá a lepšiu pani učiteľku som si ani nemohla predstaviť. Vždy je flexibilná s časom, ochotou pomôcť a povzbudením do tréningu. Odporúčam nielen pre deti, ale aj pre dospelých, ktorí si chcú splniť sen a naučiť sa niečo zahrať na husle.

Romana K.

Romana K.

Neoverená referencia

Pani Daniela je skvelá hudobníčka s profesionálnym prístupom ku svojim žiakom. Na každú hodinu je pripravená podľa individuálnych schopností žiaka. Je veľmi milá, pozorná a trpezlivá. Odporúčam hodiny s ňou každému, deťom ale aj dospelým pracujúcim ľuďom. 🙂

Kristína T.

Kristína T.

Neoverená referencia

Pani Daniela je úžasná milá osôbka so skvelým srdcom 🙂 vždy ochotná nájsť termín vyhovujúci aj vyučujúcej aj študentovi, či už v ranných hodinách alebo aj podvečer 😊 Je to vynikajúca hudobníčka, ktorá sa rozumie tomu čo robí, vie učivo vysvetliť v závislosti od vekovej kategórie, vysvetľuje dovtedy kým to žiak naozaj pochopí..vždy od nej odchádzam s dobrou náladou a pozitívne naladená 🙂 obdivujem ju za jej trpezlivosť a dobrosrdečnosť..určite odporúčam 🙂

Prof. I.

Prof. I.

Neoverená referencia

Pani Daniela C. je pre nášho syna vynikajúca pani učiteľka, vysoko profesionálna, nápaditá vo výbere skladieb a ich zvládnutí, venujúca pozornosť aj základom teórie a hudobného vzdelania. Je vždy milá, trpezlivá, v práci dôsledná, ochotná prispôsobiť sa časovým možnostiam žiada. Ako syn hovorí je to „učiteľka roka“. Jej výučbu môžeme určite odporúčať.

Prof. I.

Prof. I.

Neoverená referencia

Pani Daniela C. je pre nášho syna vynikajúca pani učiteľka, odborne vysoko profesionálna, nápaditá vo výbere skladieb a ich zvládnutí, venujúca pozornosť aj základom teórie a hudobného vzdelania. Je vždy milá, trpezlivá, v práci dôsledná, ochotná časovo sa prispôsobiť možnostiam žiaka. Ako syn hovorí "učiteľka roka". Jej výučbu môžeme určite odporúčať.