Stanislava K.

Stanislava K.

Odpovedá do 33 hodín, na 30% správ
30% 33 hod

Stanislava K.

Doučovanie gréčtiny a angličtiny v Bratislave

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Prosim, kontaktujte ma výhradne na stanka.kuchtova (zavinač) gmail.com

Ahoj, volám sa Stanka. Ponúkam Ti svoje skúsenosti a znalosti gréckeho jazyka a gréckej mentality :)
Môj prvý kontakt s Gréckom bol v mojich osemnástich rokoch, neskôr som na rôznych miestach Grécka prežila 4 roky. Následne som 8 rokov som pracovala na Slovensku v medzinárodnej korporácii, v gréckom tíme, pre grécký trh, obklopená Grékmi. Rok som s gréckym diplomatom, jazykovedcom pôsobiacim na Slovensku, absolvovala súkromné hodiny prípravy na certifikát z gréckeho jazyka, ktorý som aj získala (úroveň C1, Aristotelova univerzita, Thessaloniki).
Jazykovo som akustický typ a ani gréčtinu som sa neučila z kníh. Napriek tomu Ti ponúkam silné konverzačné hodiny nakoľko gréčtinu som sa naučila priamo v krajine a v gréčtine komunikujem na úrovni materinského jazyka.
Ak už ovládaš gréčtinu na akejkoľvek úrovni a potreboval by si konverzácie či už kvôli zvýšeniu sebavedomia v komunikácii alebo by si sa rád lepšie dorozumel s domácimi počas dovolenky, neváhaj a kontaktuj ma. Rada sa s Tebou spojím cez Skype alebo sa možme virtuálne stretávať aj skupinovo. Všetko je na dohode :)
Alebo máš záujem o prácu v korporácii, resp. inej medzinárodnej firme, ale nie si si istý, či tvoja znalosť anglického jazyka je dostačujúca, či tvoj životopis upúta? Potreboval by si prekonzultovať/poradiť/podporiť/doučiť angličtinu? Pomohla som viacerým kamarátom a známym pripraviť sa na pohovor a úspešne ho zvládnuť.
Alebo si maturant, teóriu angličtiny ovládaš na výbornú, ale nemáš si s kým prejsť témy ústnej časti? Štrnásť rokov som sa učila angličtinu a ďalších 11 som obklopená cudzincami či už doma alebo v zahraničí. Obzvlášť blízka je mi téma hotelierstva.
Ak si sa našiel niekde medzi týmito troma odsekmi, pokojne ma kontaktuj, rada Ti pomôžem. A ako som už spomínala, všetko je na dohode.
Prajem Ti úspešný deň. :)

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Simona K.

Simona K.

Neoverená referencia

Super doucovatelka

Marek K.

Marek K.

Neoverená referencia

Nakoľko sa chystám podnikať v Grécku priebežne sa učím tento jazyk, so Stankou som veľmi spokojný priateľské a zábavné hodiny a určite veľký progres.

Zuzana V.

Zuzana V.

Neoverená referencia

Keďže ma čakal dlhodobý pracovný pobyt v Grécku, hľadala som niekoho kto by ma doučil gréčtinu. Stanka to zvládla bravúrne. Jej zábavný a priateľský štýl doučovania ma veľmi oslovil. Necítila som sa ako v škole :)) Vďaka nej moje začiatky v cudzej krajine neboli stresujúce a dokázala som komunikovať s grékmi. Určite vrelo odporúčam!

Maria S.

Maria S.

Neoverená referencia

Stanka ma skvele pripravila na pracovny pohovor v anglickom jazyku. Vysledkom bolo prijatie na poziciu o ktoru som sa uchadzala :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Stanislava K.

Grectina-samouk

Dobry den! Chcela by som sa spytat ci by ste mi vedeli poradit kvalitnu, spolahlivu ucebnicu gramatiky, slovicok a konverzacii greckeho jazyka pre samoukov (chcem len podotknut, ze som uplny zaciatocnik). Dakujem velmi pekne.