Marek M.

Marek M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Marek M.

Prijíma študentov

¡Si quieres conseguir el mejor nivel de español, escríbeme!

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vitajte na mojom profile :-)
Odučených 350+ hodín Španielčiny.
Na strednú školu som chodil na Bilingválne gymnázium v Žiline. Zo španielského jazyka mám: C1 maturita, B2 štátnica. Moje štúdium bolo zamerané predovšetkým na španielský jazyk a prírodovedné predmety v španielskom jazyku. Vystupoval som v španielskom divadle 2 roky - Medzinárodná reprezentácia. Učil som španielský jazyk aj v jazykovej škole, kde som mal viacero študentov po dobu 2 rokov. Každý deň sa venujem španielčine aktívne v práci a často aj mimo nej. Občas komunikujem s kamarátmi zo španielska a cez leto aj navštevujem túto krásnu krajinu. Tomuto nádhernému jazyku sa venujem už 13 rokov. Milujem Španielsko, ich prostredie, kultúru a tradície.

Je to práve španielský jazyk, ktorý chcem, aby ma sprevádzal po celý život. Preto som sa tento nádherný jazyk rozhodol učiť aj iných ľudí. Za krátku dobu som získal aj množstvo pozitívnych recenzií. Som presvedčený, že s mojou pomocou sa tým najefektívnejším spôsobom naučíš či zdokonalíš v španielskom jazyku.

K dispozícii mám aj kancelárske priestory na výučbu, kde môžete prísť na lekciu. Samozrejme učím aj online cez google meeting alebo skype či Teams.

Časovo som flexibilný, doučujem aj cez víkend.

Ak máš záujem, napíš mi a pustíme sa do toho :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Alica Z.

Alica Z.

Neoverená referencia

Marek mi pomohol na pisomku aj na odpoved zo spanielskej matematiky rychlo a skvelo. Velmi mi to pomohlo. Super pristup😄

Michal Filip P.

Michal Filip P.

Neoverená referencia

Aj keď som do kruzu vstúpil so značnou znalosťou španielskeho jazyka, stále som mal vo veľa veciach nejasnosti a podstatné množstvo chýb. Marek ma naučil vnímať španielčinu ako niečo prirodzené a otvorené možnostiam. Jeho štýl výuky je jasným dôkazom toho že jazyk je o tom ho začať určitým spôsobom žiť a nie len nasledovať poučky ktoré často krat ľudí odrádzajú. Odporúčam Mareka nie len z hľadiska ako učiteľa, ale aj zároveň ako super človeka ktorý svoju pracú robí prirodzene, zodpovedne a hlavne s úsmevom.

Daniela P.

Daniela P.

Neoverená referencia

Hodiny španielčiny s Marekom som začala mať pred niekoľkými mesiacmi, s tým, že som nevedela povedať absolútne nič po španielsky. Bolo preto pre mňa veľmi dôležité nájsť niekoho fakt dobrého a trpezlivého, koho učenie naozaj baví. Marek má hodiny veľmi dobre zorganizované, pripravené množstvo materiálov a na hodinách som sa doposiaľ nikdy nenudila. Vždy je pozitívne naladený a vie aj človeka povzbudiť a namotivovať. Páči sa mi, že stále vidím u seba nové pokroky :-)

Martina S.

Martina S.

Neoverená referencia

Mareka som oslovila, keď som sa chystala na Mallorcu a potrebovala som "oprášiť" svoju španielčinu. Veľmi rýchlo sme sa zžili, Marek presne pochopil, čo potrebujem a zameral naše lekcie tým smerom. Na hodiny chodil načas, mal presný plán, čo budeme robiť, aj aké úlohy si mám pripraviť a pridával aj postrehy, ako sa španielčina v praxi využíva, s čím sa môžem stretnúť. Vyhovovalo mi, že hodiny sme si vedeli veľmi flexibilne dohodnúť a Marek všetko jasne odkomunikoval. Som rada, že som Mareka oslovila, lebo som sa rýchlo v španielčine posunula dopredu. Mareka ako lektora španielčiny odporúčam :)

Roman R.

Roman R.

Neoverená referencia

Marek je skvelý učiteľ, ktorý vie výborne vysvetliť všetko potrebné, zapája gramatiku, konverzáciu, cvičenia, hovorové výrazy z praxe, čo vždy pridá na zaujímavosti a kvalite hodiny. Je vidieť, že žije španielčinou, na hodiny je vždy pripravený, používa skvelé materiály, ktoré ma posúvajú vpred. Keďže som jeho "kolega" - taliančinár, viem posúdiť kvalitu výučby a páči sa mi jeho osobný prístup ku študentovi aj po ľudskej stránke. Vždy sa na hodine dozviem niečo zaujímavé nielen ohľadne jazyka ale aj z kultúry alebo života Španielov. Jeho hodiny sú šité namieru a preto určite neváhajte! Bienvenidos y hasta pronto! :) Roman R.