Nikolaieva A.

Nikolaieva A.

Odpovedá do 17 hodín, na 60% správ
60% 17 hod

Nikolaieva A.

vysledok - garantujem

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Pochádzam z Petrohradu, žijem na Slovensku už 12 rokov. Kvalitne DOUČUJEM a VYUČUJEM rusky jazyk deti a dospelých, na rôznych úrovniach, príprava na každého žiaka osobitná. Snažím časovo sa prispôsobiť. Veľmi ma teší ak človek rozhodne učiť môj rodný jazyk a rada s tým pomôžem. Všetky moji študenti sú veľmi úspešne bez ohľadu na vek, používam metódu ktorou učia rusky jazyk cudzincov a zahraničných študentov v Petrohrade. Výsledok - garantujem :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Jozef I.

Jozef I.

Neoverená referencia

Nasťa je veľmi milá a príjemne vystupujúca učiteľka. Počas výučby je spravodlivo prísna a neodbieha od témy. Je vidno, že skúsenosti s doučovaniami má veľké nakoľko preberanú tematiku vysvetľuje s prehľadom, zmysluplne, zrozumiteľne a trpezlivo či už po slovensky alebo po rusky. Vrelo odporúčam každému začiatočníkovi aj pokročilému, dieťaťu aj dospelému.

Adriana J.

Adriana J.

Neoverená referencia

Úžasná učiteľka a taktiež človek. Nášho 7 ročného syna naučila v priebehu necelého 3/4 roka čítať, písať a komunikovať po rusky. Skvelý prístup, syn Anastasiu zbožňuje a na každú hodinu sa teší. Veľká časová flexibilita a ústretovosť. My sme maximálne spokojní a vrelo odporúčame.

Majka S.

Majka S.

Neoverená referencia

S vyučovacími hodinami slečny Skrynnikovej som bola nadmieru spokojná. Profesionálnym prístupom, pripravenosťou na hodiny a vytvorením veľmi priateľskej atmosféry na hodinách doučovania som sa dokázala rýchlo učiť. Milo prakvapena som bola s časovou flexibolitou doučovania kedže som pracujúca a mohla som až večer po pracovnej dobe. Slečnu Skrynnikovu môžem všetkým odporúčať.

Martin K.

Martin K.

Neoverená referencia

S doučovaním som veľmi spokojný, profesionálny prístup , milá doučovateľka, flexibilnosť vyučovacích hodín , max spokojnosť